Ce uleiuri esențiale poți folosi în timpul curățeniei (P)

Uleiurile esențiale sunt foarte apreciate pentru proprietățile foarte benefice pe care le au pentru sănătate și frumusețe, însă ele pot avea și alte întrebuințări. De exemplu, uleiurile esențiale pot fi folosite și în timpul curățeniei pentru a obține un mediu mai curat și totodată o atmosferă mai plăcută și mai relaxantă.

Iar despre uleiurile esențiale ce pot fi folosite în timpul curățeniei ne-am propus să vorbim și noi în acest articol. Astfel, dacă îți propui să te folosești de produsele 100% BIO pentru a obține rezultate excelente în timpul curățeniei, atunci ar trebui să ai în vedere următoarele uleiuri esentiale din oferta BioBoom.ro:

Ulei esențial de lavandă

Uleiul esențial de lavandă este cu siguranță printre cele mai populare tipuri de uleiuri esențiale, iar dacă privim lista numeroasă de beneficii pe care acest ulei le oferă este ușor înțeles toată această popularitate. Ei bine, despre uleiul esențial de lavandă trebuie să știi că îl poți folosi și în timpul curățeniei. 

Are un parfum foarte plăcut iar dacă vei folosi doar câteva picături de ulei pe un săculeț cu plante uscate, atunci cu siguranță vei putea păstra un miros plăcut în dulapul cu rufe, ținând mirosurile neplăcute cât mai departe.

De asemenea, mirosul de lavandă te va ajuta să ții moliile departe de rufele tale. 

Multe persoane preferă să includă câteva picături de ulei esențial de lavandă în detergentul de vase, iar astfel vasele spălate vor avea un miros foarte plăcut.

Ulei esențial de lămâie

Un alt ulei esențial foarte bun în timpul curățeniei este cel de lămâie. În principal acesta este folosit datorită proprietăților sale antibacteriene și antivirale. Totuși, trebuie să recunoaștem că și acesta are, la rândul său, un miros foarte plăcut. Astfel, poate fi inclus în diferite produse de curățenie pentru a obține o locuință cât mai curată.

Acesta ajută la degresare și la igienizare, fiind eficient pentru scoaterea petelor și totodată oferă un aer proaspăt și plăcut în locuință.

Include câteva picături de ulei esențial de lămâie în mașina de spălat rufe, iar astfel vei scăpa de pete și de murdărie mult mai ușor. 

Ulei esențial de mentă

Cu toții ne dorim un aer cât mai proaspăt și mai plăcut în propria locuință, iar această atmosferă nu este deloc dificil de obținut. În acest sens poți folosi uleiul esențial de mentă. Folosește un bol cu orez peste care adaugă mai multe picături de ulei esențial de mentă, iar astfel atmosfera din locuință va fi foarte relaxantă și plăcută. În plus, acest ulei are capacitatea de a ține insectele departe de casa ta.

Totodată, uleiul esențial de mentă poate fi folosit în amestec cu oțet, iar astfel se obține o soluție excelentă pentru curățarea și dezinfectarea diferitelor tipuri de suprafețe.

Acestea sunt așadar 3 dintre cele mai bune uleiuri esențiale pe care le poți folosi în timpul curățeniei. Trebuie să ai, totuși, grijă să folosești un ulei esențial de calitate cât mai bună, cât mai natural și mai eficient. Iar în acest sens îți recomandăm să ai în vedere uleiurile esențiale de la BioBoom.ro

(P) Acest articol este sponsorizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.