Cea mai bună geantă pentru laptop

Cea mai bună geantă pentru laptop, în opinia mea, este The Mullet, de la Crumpler. Știți că am testat până acum cam toate gențile Crumpler și o mână de genți Booq, și am scris despre fiecare pe UnelteUrbane.ro. Dacă nu știați, iacă, vă spun acum.

Nu doar le-am testat, mi-am și cumpărat o parte dintre ele, pentru că piticul meu cu gențile se cerea satisfăcut și nu te poți împotrivi când ai pe creier un pitic care sare de pe un picior pe celălalt și urlă că vrea cât mai multe genți faine. Printre primele, am testat un fel de geantă/husă, sau husă/geantă, foarte micuță, dar foarte practică. Arată ca o husă, dar are un mâner super util. La exterior, culoarea e destul de serioasă, un maro închis cu ceva dungi verzi, dar în interior, este căptușită cu cel mai fain verde posibil și are un buzunar pentru alimentatorul laptopului plus alte accesorii și un mic buzunărel în care stă laptopul, iar peste laptop vine o bandă care-l fixează la locul lui și care se prinde cu scai. Atât.

Pe unde-am fost cu micul me laptop roz de la HP, am luat cu mine și geanta The Mullet. Laptopul a primit aprecieri, dar geanta a făcut senzație! Toată lumea care a văzut-o m-a invidiat pentru ea. Și aveau de ce, sunt super mulțumită de felul în care s-a comportat până acum.

Mullet-ul meu este pentru notebook-uri cu diagonala de cel mult 10 inch, însă laptopul de 10 se lăfăie în ea. Geanta este disponibilă și pentru laptopuri mai mari sau mai mici: de 7″, 10″, 13″ și 15″.

Poate că prețul o să vi se pară cam mare, dar vă spun cu mâna pe inimă că este singura geantă pentru laptop pe care o să v-o cumpărați. Once you go Mullet, you can’t go back!

2 thoughts on “Cea mai bună geantă pentru laptop”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.