Cel mai stupid slogan: „Hai că se poate!”

hai ca se poate - slogan cec Oare cui i se adresează acest îndemn? Mie, consumatorului de servicii bancare? Sau, poate, angajaţilor CEC – acum CEC Bank – fără chef de muncă?

Sau până şi agenţia care a făcut rebrandingul CEC a fost uimită de posibilitatea acestei transformări şi nu a putut „scoate” mai mult? Oricare ar fi răspunsul, părerea mea este că „Hai că se poate!” e un slogan prost, nefericit ales şi care nu-mi spune nimic. Hai… pa! :D

[de aici]

13 thoughts on “Cel mai stupid slogan: „Hai că se poate!””

 1. mda… eu merg des pe la ei… am un credit acolo… Din pacate angajatii sunt aceiasi de acum o mie de ani. Adica aceleasi babe acre care te privesc ciudat cand mergi sa-ti achiti io stiu ce’ si le deranjezi din barfele cotidiene.

 2. Denisa, incerc sa-ti dau o explicatie pentru acest slogan nasol :)
  Conteaza in primul rand bugetul! apoi mai conteaza conteaza managerii (cei de la cec) implicati, conteaza de asemenea cu ce agentie lucreaza!
  Apoi in agentie, conteaza foarte mult in primul rand client service-ul si cat de bine se impune el in discutia cu clientul si bineinteles creatia urmata de pr si as mai putea comenta. ma opresc aici :)

 3. „Hai, ca se poate!” – gandeste clientul care sta la coada de mai bine de juma’ de ora, privind-o disperat pe acritura din spatele ghiseului…
  „Hai, ca se poate” – isi spune cel care a aflat ca trebuie sa faca un drum de la Deva/Hunedoara pana la sediul CEC(Bank) din Timisoara pentru a-si recupera dupa aproape 20 de ani banii depusi pentru Dacie.Maxim 3800 de Euro!Halal despagubire.Aveti idee cam cat ar trebui sa plateasca CEC(Bank)-ul numai in dobanzi pentru respectivii ani?Ce sa mai zici de cei care au avut carnetele de 5.000 lei (lei vechi, comunisti, nu paiate de ROL si RON) care nu vor primi nimic.
  „Hai ca se poate” iti zici tinandu-ti respiratia cand intri la coltul strazii intr-un sediu CEC(Bank) care pute ingrozitor, caci inauntru nu s-a schimbat nimic…

  P.s. – Mihai, lucrezi in vreo agentie?

 4. ha! la CEC am stat 45 d eminute la coada sa platesc taxa pt. carnetul de sofer pentru ca alea erau in pauza de masa si nimeni nu le inlocuia.
  asa ca nu, nu vad cum se poate! rau slogan. ca sa`mi fac sange rau am citit pe pereti posterele motivationale „transparenta, respect fatza de clienti etc”. nu aveau nici un dozator de apa in august sa beau un pahar in timp ce asteptam acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.