Ce înseamnă un oraş de Formula 1?

oras de formula 1

„Construim un oraş de Formula 1” – cu asta se laudă PNL-iştii prin judeţul Hunedoara. Cel puţin în Deva şi Hunedoara, această promisiune este pe toate blocurile, bannerele, afişele etc. Şi stau eu şi mă întreb, ca alegător de sex feminin, fără nici o tangenţă cu Formula 1: oare la ce ar trebui să mă ducă cu gândul această formulare? La maşini? Tot mai multe maşini, cât mai multe maşini, aglomeraţie, poate trafic infernal?

De fapt, e vorba de conurbaţia Deva – Hunedoara – Simeria +/- Orăştie, care ar duce la naşterea unui oraş mai mare, de rangul I. Cică ăsta ar fi termenul administrativ potrivit pentru a descrie ceea ce vor, de fapt, liberalii să „construiască”. Rang, nu formulă. Formula 1 e altceva, oameni buni…

UPDATE: Liberalii hunedoreni se explică şi ne explică care-i treaba cu F1.

11 thoughts on “Ce înseamnă un oraş de Formula 1?”

  1. La alegerile pentru primari erau ceva promisiuni ca vor sa faca un circuit de karting prin zona. Normal ca nu a iesit nimic si nici nu pupam noi asa ceva in zona noastra. La faza cu orasul de „Formula1” raman fara cuvinte. Chiar nu pot intelege ce vor ei cu asta. E corect ca intr-un team de Formula1 totul e perfect dar ma gandesc ca nu au astia impresia ca vom crede vreodata ca si ceea ce vor ei sa faca va fi perfect vreodata

  2. :)):)):)) Ce au uitat să precizeze penaliştii este că asta înseamnă taxe mult mai mari, fiind deja un alt fel de aşezare urbană… :)):)):))

    Nu am niciun dubiu că, până la urmă, în judeţ vor fi 2 mari aglomerări urbane: Hundeoara – Deva şi Valea Jiului, dar cred că mai este până acolo.

    Ceva mai concret de făcut, ceva care să rezolve problemele cetăţenilor n-au găsit şi ei? :)):)):))

  3. Intrebare ! Cum se face ca toti au pozitia asta in fotografii. Adica ceva gen .. de sus si aplecat spre in fata.. Asa vezi numa la pitipoancele alea pe haifaiv !

  4. KdM, nu ştiu, o fi o „marcă înregistrată” a PNL-iştilor. :)) Asta ar trebui să-i întrebăm pe ei. Poate chiar pe Tăriceanu, că tot şi-a făcut blog acum.

  5. Mda, slogan de campanie. E idiot. Singurul scop este sa polueze mintile pana la alegeri, chiar daca nu are sens. Important e sa sune bine, eventual cool, ca sa atraga tineretul la urne. BTW, e legal ca „catindatii” sa imi umple pana la refuz cutia postala cu „scrisorele de amor”? In online i-as marca spam…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.