Cercul Fetelor Deştepte

Acesta nu este un articol plătit, e un comunicat pe care l-am primit şi vreau să vi-l „împărtăşesc”, dar timpul nu-mi permite să-i dau o altă formă, aşa că sper să înţelegeţi ideea şi să luaţi esenţialul.

Cercul Fetelor Deștepte s-a deschis la mare weekendul trecut, unde va rămâne și weekendul acesta, de vineri până duminică. Intră în cerc pe plaja Kudos din Mamaia, distrează-te, răsfață-te cu un masaj, lasă-te fotografiată cu noul HTC ChaCha și intră în concursul de pe Facebook!

În cercul nostru, fetele discută despre orice: ce să porți pe plajă și în club, cum să arăți perfect la orice oră, care sunt noile metode contraceptive – cum să scapi de grija pastilei zilnice, cum să te ferești
de pastila de a doua zi și de ce este atât de cool inelul vaginal!

Te-ai întâlnit pe plajă cu Cercul Fetelor Deștepte? Acceptă invitația lor la masaj și lasă-te pe mâna noastră pentru 15 minute de relaxare și pentru o fotografie norocoasă. În Cercul Fetelor Deștepte nu
trebuie decât să te lași fotografiată pentru a intra în concurs. Toate fotografiile sunt înscrise automat în concursul de pe pagina de facebook FeteDestepte. Intră și găsește-ți fotografia, convinge-ți prietenii să dea „Like” și poți câștiga unul dintre cele 3 telefoane HTC ChaCha, cel mai prietenos smartphone, care te ține la doar un click distanță de Facebook.

Cercul fetelor deștepte te așteaptă de vineri până duminică, în weekend-urile 5-7 și 12-14 august, pe plaja Kudos din Mamaia, dimineața între 10:30 si 13:30 și după-amiaza între 15:30 și 18:30. Vara aceasta, intră în cercul nostru, distrează-te alături de cei mai renumiți DJ de pe plajă și răsfață-te în vacanța binemeritată.

2 thoughts on “Cercul Fetelor Deştepte”

  1. Cercul Fetelor Deștepte s-a deschis la mare weekendul trecut, unde va rămâne și weekendul acesta, de vineri până duminică.

    În rest ? :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.