Cif Kitchen şi Cif Bathroom, două produse de nota 10

Am găsit cele două produse în Kaufland, în urmă cu mai bine de o lună, iar de atunci le folosesc intens. Nici nu ştiam că există şi altceva în afară de Cif şi Cif Super Cream, pe care mama le foloseşte deja de câţiva ani buni. Tot de la ea am aflat – şi m-am şi convins – că Cif şi Domestos chiar sunt cele mai bune produse de curăţat [în ciuda reclamelor stupide – remember „şi harnici şi darnici”?].

Cele două produse, pentru baie şi bucătărie, se pulverizează pe suprafeţele murdare şi curăţă aproape instantaneu. Ştiţi toate acele produse de curăţat care spun că sunt cele mai bune, că îndepărtează mizeria, grăsimea etc dintr-o singură mişcare? Uitaţi-le! Cif Kitchen e singura soluţie care chiar funcţionează atunci când te lupţi cu o tigaie plină de grăsime [şi mai grav, când ţi-a fost lene s-o speli imediat, iar grăsimea s-a întărit! Grozav!], grăsimea şi mizeria de pe aragaz, în fine, aţi prins ideea, Cif Kitchen & Degreaser curăţă orice tip de mizerie din bucătărie.

Povestea se repetă şi în baie, cu Cif Bathroom. Un flacon costă vreo şapte aprox 10 lei, dacă-mi amintesc bine, dar face toţi banii. Recomand!

P.S.: O fi advertorial, n-o fi? Nu este, pur şi simplu am găsit două produse foarte bune şi vi le recomand – nu ştiu dacă aţi observat, dar eu nu recomand niciodată produse pe care nu le-aş folosi.

13 thoughts on “Cif Kitchen şi Cif Bathroom, două produse de nota 10”

 1. Eu dau cu Cilit Bang, si il consider superior tuturor produselor de acest gen de pe piata. Intr-adevar, e si mai scump, dar cel putin la asta „chiar nu trebuie sa freci”.

  Singurul lucru deranjat e mirosul puternic de chimicale.

 2. Am folosit Triumf „Puf-Puf” si fu bun doar ca mi-a decolorat aragazul :D Are o banda din aluminiu si asta a fost!

  Acum ca vreau sa renunt la Triumf, parol ca o sa incerc Cif cu pulverizator! Am deja Cif Cream pentru baie si e super ok!

 3. La scos grăsimea întărită de pe tigăi și aragaz mi se pare mai bun Sano Maxima. Dar e groaznic de puternic și tare. Te ia cu leșin, merge doar cu mănuși.
  Astea gen Ciff și Cilit sunt mai acceptabile pentru uzul zilnic. Nu zici că sunt sodă curată.

 4. Merci de pont! Chiar cautam un produs pentru bucatarie si am fost multumita de cif. Asa de multumita, incat in loc sa curat doar mizeria din cuptorul cu microunde (a explodat ceva pe-acolo, bleach, bleach!), am spalat: aragazul, faianta toata si , hota, vreo doua polite, intrerupatoare si daca nu venea sotul sa reclame ca-i miezul noptii si doarme copilul, cred ca mai gaseam ceva de frichinit!
  N-am gasit cif-ul pentru baie, dar e drept ca la shopping sunt cam grabita de cei doi barbati din dotare. Ei isi cam pierd rabdarea la rafturile cu chimicale de-astea…

 5. Mă bucur că am fost de folos. :))
  Cred că ăla pentru baie e la fel, doar etichetele diferă, pentru că mirosul este acelaşi. Dar no, poate mă înşel. Cert e că am folosit până acum un Cif pentru bucătărie şi juma’ de Cif pentru baie, deci ăla de bucătărie e baza. :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.