Ciprian Șuta,

aș fi vrut să îți scriu mesaje private pe Facebook, dar pentru că ai găsit de cuviință să îmi scrii ce ai avut pe suflet și apoi să-mi dai block, fac ce pot ca mesajul meu să ajungă la tine.

Ciprian Șuta,

salteaua aia de dormit cu care probabil că ai ieșit tu la iarbă verde este a mea. Nu e gunoi, nu am aruncat-o, este o saltea bună, pe care se poate dormi și pe care eu am dat niște bani. Nu contează câți bani am dat, nu e de vânzare și nici de aruncat. Este salteaua mea. 

Salteaua aia a ajuns la tine când cumnatul meu s-a mutat din apartamentul în care locuiați amândoi. Salteaua și patul din paleți pe care, iată dovada, l-am făcut împreună cu soțul meu. Înțelege, Ciprian Șuta, că dacă omul te-a rugat să-i păstrezi/depozitezi pentru o vreme salteaua și paleții, nu înseamnă că ți le-a oferit și nici că le poți da foc.

Nu te cred, Ciprian Șuta, că salteaua a fost mâncată de șoareci sau că ai pus paleții pe foc. Cred că încerci să îl strângi pe cumnatul meu cu ușa pentru că îți datorează (?) bani. Astea sunt fix problemele voastre, tu știi bine că patul și salteaua sunt ale mele, nu ale cumnatului meu. Că are sau nu să îți dea bani este o problemă pe care trebuie să o lămuriți voi doi, că ați trecut amândoi de vârsta majoratului și deci sunteți responsabili de propriile acțiuni.

pat din paleti 08

Te-am rugat de nenumărate ori să îmi dai voie să vin să-mi iau salteaua și paleții. Ne-ai mințit mereu că ești plecat, că lipsești tot weekend-ul, că ai treabă, că o rezolvăm săptămâna viitoare, până când te-ai hotărât să încerci un mic șantaj. Nu ține.

suta da un semn eventual

sms suta

O să merg la poliție, Ciprian Șuta, și o să depun o plângere. Eu am încercat să îmi recuperez bunul de la tine, tu spui că ai dat foc bunurilor mele. O să vedem care e adevărul.

Eu nu îți datorez nici un leu, Ciprian Șuta. Dacă tu crezi că așa o să primești de la cumnatul meu vreun ban, să știi că undeva ai judecat greșit, pentru că nu poți strânge cu ușa pe o persoană ca altă persoană să-ți dea niște bani. Plus că, din câte am înțeles, Ciprian Șuta, ți-ai mai însușit și aspiratorul cumnatului meu. El îți datorează niște bani (?). tu i-ai furat un pat din paleți, o saltea și un aspirator care nu îi aparțin. Cum vine asta, Ciprian Șuta?

Nu o să-ți dau posibilitatea să îmi răspunzi pe blog, pentru că nici tu nu ai făcut-o. Lăsăm legea să se ocupe de salteaua mea care, zici tu, nu valorează foarte mult, de parcă aș fi pus-o în vânzare sau ceva. Nu, salteaua mea nu este de vânzare, Ciprian Șuta. Și o vreau înapoi.