Citesc, zău!

designul lucrurilor de zi cu zi Am primit de câteva zile bune mai multe cărți de la Editurile Trei și Publica. Trecuse deja prea multă vreme de la ultima carte citită – un an și ceva, așa că am pus mâna [nu burta…] pe carte. Prima: Designul lucrurilor de zi cu zi, de Donald Arthur Norman.

N-am trecut încă de prima jumătate, dar pot spune că îmi va deschide ochii şi nu mă voi mai uita niciodată la fel la obiectele pe care le folosesc zi de zi. Promit să revin cu mai multe detalii după ce o termin de citit.

6 thoughts on “Citesc, zău!”

  1. Editura Trei mi se pare una din cele mai bune,imediat dupa Polirom.Publica lucrari cu adevarat de valoare.te rugam sa ne faci si noua un rezumat dupa ce o termini!

  2. Fara sa fie un manual in domeniul Designului, cognitivul la care face apel este de un bun simt pe care numai Pasteur l-a putut influenta cu descoperirile sale. Scriu asta pentru ca in ziua in care s-a uitat prin microscop si a vazut cata microbiologie sta intr-o urma de deget, a spus-o atat de raspicat incat toti cei care vedeau butaforia si art-nouveau-ul ca fiind design, au renuntat la rogos in favoarea lis-ului… Si asa descoperind microbii, Pasteur a inventat designul… :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.