Clădirea din vis [?]

În urmă cu câteva nopţi, pe vremea când încă mai dormeam [am vreo 40 de ore nedormite…], am visat că eram într-o clădire din Orăştie, oraşul în care am crescut, şi… nu mi-e foarte clar ce anume căutam acolo, dar căutam ceva. Prin nişte sertare. Şi când am fost prinsă, m-am trezit.

De atunci, visul ăsta şi clădirea cu pricina [hmm… imaginară, pentru că ea nu există sau nu o pot eu localiza] îmi revin în minte obsesiv. Ce poate să însemne?

Cladiri din centrul Orastiei

Întotdeauna m-a fascinat centrul vechi al Orăştiei şi mi-aş fi dorit să pot vizita toate clădirile vechi şi foarte vechi de acolo, dar majoritatea sunt locuinţe particulare. Of!

6 thoughts on “Clădirea din vis [?]”

  1. daca visezi cladiri, inseamna ca o sa ai citez:”proiecte, planuri, idei pe plan profesional sau familial.”. asta daca crezi ca visele au legatura cu realitatea. :)

  2. stradutele din orastie cu casele lor sasesti sunt superbe… insa nu cred ca ai vrea sa sti ce se ascunde dincolo de ziduri…
    zona aia cu case vechi ar aduce bani frumosi edillilor daca ar sti sa aprecieze ce au….din pacate acolo se mentine o traditie impusa de comunisti, care nu puneau deloc pret de istorie, iar casele sunt locuite de oameni care nu prea au origini din zona noastra :)

  3. arata creepy cladirile din poza aia. pacat ca nu sunt intretinute si renovate, au elemente frumoase de arhitectura.
    dheo: visele au mare legatura cu realitatea. de cate ori m`am culcat cu ceva in gand si am visat pe tema respectiva.

  4. Creepy, creepy… case neintretinute de zeci de ani.

    Sincer nu prea stiu ce-ar fi mai bine, sa incerci sa salvezi ceva sau sa intri cu buldozeru’ si sa construiesti altele cu aceeasi arhitectura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.