Codiţă a crescut

Jucăuşa noastră căţeluşă pe nume Codiţă a crescut. Are deja nouă luni şi este foarte activă. N-am filmat-o, pentru că n-am apucat să focalizez înainte să se mişte, dar i-am făcut poze în modul „burst” [20 de poze una după alta, aşa cum numai Piticu ştie să facă] şi am ales pentru voi câteva dintre cele mai clare poze.

:)) Glumesc. Am făcut-o să se agite arătându-i degetele şi hainele pe care deja mi le murdărise, după care am pozat-o în timp ce sărea pe mine ca să mă muşte de degete şi de hainele pe care deja le murdărise. 

Codiţă

Codiţă

Codiţă

Codiţă

Codiţă

Codiţă a avut o perioadă în care muşca tot ce prindea cu dinţii ei ascuţiţi. Acum s-a mai cuminţit, muşcă dar nu mai strânge între dinţi până curge sânge. Mă rog, asta dacă nu eşti găină, dacă eşti găină MORI aşa cum au murit şase „bucăţi” până acum. Uff!

6 thoughts on “Codiţă a crescut”

    1. @edy: Da, cam aşa ceva. Dar nu în timpul turnării, ci în intervalul dintre cele două filmări – aia din primul link, când era o căţeluşă nevinovată, şi asta pe care n-am reuşit să o fac din cauză că nu stă locului.
      RIP, găini!

  1. Foarte faina. Sa traiasca pana la adanci batraneti. Pacat ca aceste animale dragalase mor mai repede ca noi… Eu am avut experienta, de a pierde o prietena draga :(

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.