Cărți: COLȚI-LUNGI, UNIUNEA TRIBURILOR – roman fantasy românesc

Era un râu tăcut, întunecat și sumbru. Cerul fusese încet-încet astupat de un tavan impenetrabil de crengi întrețesute undeva, cu mult deasupra capetelor lor, transformând lumina zilei într-o penumbră nesfârșită, iar noaptea într-o beznă de nepătruns. Apa îi împingea fără grabă spre o destinație necunoscută. 

Așa începe capitolul 9 al romanului fantasy COLȚI-LUNGI, UNIUNEA TRIBURILOR scris de Alex Cuc. Romanul a fost lansat duminica asta, la Târgul de carte Gaudeamus, unde a și intrat în topul vânzărilor Editurii ALL.

colti-lungi

COLȚI-LUNGI, UNIUNEA TRIBURILOR este o carte care te ține cu sufletul la gură de la început până la sfârșit, în care acțiunea se desfășoară extrem de rapid și personajele sunt unice (personajul pozitiv este un șef de trib în vârsta de 500 de ani, cel negativ este un englez devorator de suflete)!

Editura All îl prezintă astfel: „Într-o lume modernă, în care oamenii sunt tot mai înstrăinați unii de alții și, în același timp, de Natură, ultimele triburi băștinașe de pe Amazon luptă împotriva urbanizării ce amenință jungla”.

Pentru mai multe detalii, accesați acest link sau pagina de Facebook a romanului: facebook.com/coltilungi.

1 thought on “Cărți: COLȚI-LUNGI, UNIUNEA TRIBURILOR – roman fantasy românesc”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.