Am comandat de pe eMAG cu livrarea la poștă

De Black Friday-ul românesc, mi-am cumpărat o carte în valoare de 44 de lei, pentru care am plătit 24 de lei și… am avut transportul gratuit, pentru că am ales ca livrarea să se facă la oficiu poștal din Hunedoara cu care eMAG a încheiat, recent, un parteneriat. 

Am scris despre asta aici. Acum vă spun cum a fost cu ridicarea coletului.

După ce am plasat comanda (vineri), am primit un e-mail și un SMS de confirmare, cu promisiunea că în scurt timp vin și detaliile despre livrare. Coletul a ajuns la Hunedoara marți, când am primit SMS (la ora 11:45) de la Poșta Română că îl pot ridica „azi după ora 10 și L-V: 08:00–19:00.

Am mers la poștă și am constatat că programul la ghișeul de colete nu începe nicidecum la ora 8, ci la 11, pentru că asta scrie pe hârtia printată și afișată la ghișeu. De asemenea, doar pentru că acolo este o casetă publicitară cu eMAG, nu înseamnă că la acel ghișeu sunt serviți doar clienții eMAG & Poșta Română. Acolo merg toți cei care au de trimis sau primit colete.

2016-11-22-18-09-59

Am avut circa 4-5 persoane în față și am stat vreo 40 de minute la coadă. Așa am avut timp să observ toată mizeria din poștă, stâlpul de aur, afișele scrise cu diferite fonturi etc.

Daaar, per total, pentru cineva care are drum la oficiul poștal și preferă să nu plătească pentru livrarea coletelor medii (nu cred că se pot trimite frigidere prin poștă… cel puțin nu încă), este o idee bună. Aștepți la coadă, dar dacă te-ai zgârcit la 10 lei, timpul tău oricum nu valorează mai mult, nu?

2016-11-22-18-16-24

2 thoughts on “Am comandat de pe eMAG cu livrarea la poștă”

  1. Si eu alesesem livrarea la oficiul postal, dar am observat ca ar fi durat mai mult ca ridicatul din showroom. Am ramas placut impersionata: chiar daca erau cozi imense, cred ca am stat cel mult 15 minute in showroom.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.