Complex Art la Festivalul Plai din Timişoara

Complex Art va fi prezent la Festivalul PLAI 2010, în perioada 10-12 septembrie.

Complex Art va face sponzorizări constând în materiale de artă, culori pentru pictură, culori tempera, culori textile, pastă de modelaj polimerică (polymer clay) FIMO şi CERNIT, hârtie pentru desen, pensule etc.

Toţi iubitorii de artă, creativitate şi handmade sunt invitaţi la standul Complex Art, unde pot învăţa, testa sau viziona următoarele workshop-uri:

  • Confecționarea bijuteriilor unicat din FIMO şi CERNIT. Iniţiere în arta modelării pastei polimerice.
  • Iniţiere în tehnica şerveţelului – decoupage. Cum puteţi decora orice obiect cu şerveţele sau orice hârtie imprimată, cum să folosiţi grundul, adezivul pentru decoupage, lacul de crăpare, patina şi lacul de protecţie final.
  • Personalizarea îmbrăcămintei. Pictură pe materiale folosind culori pentru textile. În limita spaţiului, persoanele care vor veni cu tricouri, pantaloni, sacoşe textile etc. vor putea să le picteze.
  • Pictură pe faţă [face painting]. Complex Art va oferi gratuit copiilor face panting.

Cel mai interesant workshop pentru copii, dar şi pentru adulţi: pe o suprafaţă mare de hârtie, oricine va putea picta pe o porţiune mai mică până când se va umple toată suprafaţa de hârtie. După colorarea întregii coli de hârtie, Complex Art va pune la dispoziţie coli de desen pentru picturi individuale, care vor putea fi luate acasă.

Mai multe detalii: www.plai.ro/2010/program/complex-art-2.html.

Iar dacă nu ştiţi cine este Complex Art şi ce vrea de la voi, vă spun eu: magazinul Complex Art din Timişoara reprezintă Disneyland-ul oricărui pasionat de handmade.

2 thoughts on “Complex Art la Festivalul Plai din Timişoara”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.