Complex Art, Timișoara

Pe 2 decembrie am dat o fugă până la Timișoara. Vară-mea avea o treabă acolo, așa că m-am insinuat și eu în mașina ei și-am pornit către Complex Art, magazinul despre care am mai scris aici.

Pe-atunci, exista un singur magazin în care se găseau produse pentru diverse hobby-uri și materiale pentru studenții și viitorii studenți la Arhitectură / Arte plastice. Acum, cele două magazine au fost separate, Creativ Hobby chiar s-a mutat – dar e tot în Piața Unirii din Timișoara, iar Complex Art a rămas ceva mai aerisit. Chiar și așa, tot sunt sute, poate chiar mii de produse, materiale etc.

Magazinul Complex Art este situat în Piața Unirii, chiar vizavi de cafeneaua Papillon [sau Papi, pentru cunoscători, am aflat eu]. Am găsit acolo de la spray-uri pentru graffiti la hârtie de toate felurile și culorile, pixuri, creioane, pensule, culori, guașe, acrilice, ulei, multe tipuri de lipici, „materie primă” pentru realizarea machetelor, rigle, șevalete, vopsea pentru textile, în general cam TOT ce ți-ar putea trebui.

Iar am stat vreo două ore ca să fac „inventarul”… ce-a ieșit vedeți mai jos.

3 thoughts on “Complex Art, Timișoara”

  1. Si cand ma gandesc ca pe vremuri pictorii isi preparau singuri vopselele…..Acum sunt tot felul de vopsele, …..dar parca mi-mi e dor de artistii vechi.

  2. Ador magazinele de genul asta. La mine la papetaria facultatii au si un sector cu vopsele, creioane, hartie si alte lucruri de genul, dar nu la fel de extins ca ce se vede la tine in poze. Uneori ma duc in pauze ca sa ma uit la ce au mai adus, sa mai testez creioane si mai si cumpar cate ceva pentru mica mea pasiune cu desenatul. E foarte relaxant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.