Comunicare fără limite în aplicaţia WhatsApp, de la Cosmote

Am primit de la prietenii mei de la Cosmote informaţia de mai jos. La câtă lume ştiu cu cartelă prepaid Cosmote [inclusiv eu], sigur o să vă intereseze. Iar dacă nu, daţi mai departe unui tânăr pe care l-aţi auzit discutând despre WhatsApp, noi, ăştia mai bătrâni, am rămas la „vechiul” Facebook – dar nu-i nimic, că acum şi WhatsApp e tot parte din Facebook.

Cu noul portofoliu prepaid de la Cosmote, share-uieşti dincolo de graniţe, indiferent de reţea. Oamenii îşi doresc tot mai mult să exploreze, să facă parte din cât mai multe grupuri de prieteni şi să împărtăşească momentele de bucurie cu cei apropiaţi lor prin mesaje, fotografii, conţinut audio-video [hint!], înregistrări, linkuri. Pornind de la această nevoie, COSMOTE România aduce un nou portofoliu de prepaid, compus din patru noi extra-opţiuni, dintre care trei oferă trafic nelimitat în aplicaţia WhatsApp, respectiv două add-on-uri.

Noul portofoliu prepaid COSMOTE include patru extra-opţiuni pentru Cartela COSMOTE şi Cartela Vibe, cu preţuri între 5 euro şi 10 euro. Astfel, clienţii au disponibile pachete de beneficii compuse din 3.000 minute în reţea, 3.000 minute către Romtelecom, nelimitat SMS-uri în reţea, 120 minute/SMS-uri naţionale şi 50 MB trafic de date până la pachete ce conţin nelimitat minute în reţea şi către Romtelecom, nelimitat SMSuri în reţea/naţionale, 200 minute naţionale/internaţionale, 800 MB trafic de date şi acces nelimitat în cadrul aplicaţiei WhatsApp, după cum urmează: 

Oferta Cosmote Whatsapp

În plus, în perioada promoţională 27 februarie – 10 martie, clienţii COSMOTE îşi pot spori beneficiile din extraopţiunile Play Free S – Play Free XL cu un bonus: add-on-ul Share, care aduce suplimentar de la 125 de minute/SMS-uri naţionale, până la 125 minute naţionale şi internaţionale fix şi mobil.

Oferta Cosmote Whatsapp

De asemenea, pentru extraopţiunile Play Free S şi Play Free M, clienţii care doresc să se bucure de servicii de voce nelimitate în reţea au la dispoziţie add-on-ul Nelimitat, pentru 1 euro credit/lună. Detalii despre oferta completă sunt disponibile aici.

Cu atâtea sute de minute în toate reţelele posibile, cine-şi mai face abonament? Bine, bine, ştiu eu câţiva. Vreo trei numai în familia mea.

1 thought on “Comunicare fără limite în aplicaţia WhatsApp, de la Cosmote”

  1. daca ai Whatsapp si Viber nu prea mai ai nevoie de minute ca mai toata lumea foloseste aceste 2 aplicatii. ar trebui sa puna mai multi MB decat minute si sms in retea…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.