Vlog #6: Scurtă plimbare prin Hunedoara şi dovada că mă trezesc „devreme”

Aşa beu oamenii buni, de sâmbătă până luni; iar oamenii fără chef de nimic încep un vlog într-o miercuri şi-l termină abia vineri. Deh, ardeleni! Adevărul e că n-am avut mare lucru de spus şi nici faţa nu m-a prea ajutat în ultimele zile, aşa că am preferat să tac.

Joi m-am plimbat un pic PE JOS prin Hunedoara şi abia de la Teatru am luat maşina şi am făcut o plimbare până la Penny, în Micro 5. Asta pentru cunoscători; pentru necunoscători, ce vedeţi mai jos, după ce derulaţi prima parte a vlogului, este drumul care vă va duce din centrul Hunedoarei către ieşire. După benzinăriile LukOil şi Mol, la ultimul giratoriu, mergeţi tot înainte şi ieşiţi din Hunedoara. Dar nu aţi vrea să ieşiţi din Hunedoara, o să vă arăt că avem multe locuri faine pe aici. În prima zi cu soare vom vizita împreună centrul vechi, OK? Iar pentru hunedorenii plecaţi pe alte meleaguri: pot să mă plimb şi prin alte zone şi să le filmez; mai ales că acum vine primăvara, o să fie foarte fain să ne plimbăm împreună cu maşina! 

Căutând o piesă cu care să acopăr discuţiile – savuroase pe alocuri – din maşină, am găsit-o pe asta: Green Cars cântată de MCLA. Awesome awesome awesome!!!

Cică, după patru minute de filmat:
– Aaa, ţi-ai pus cameră, filmezi, safety measures?
– Ce safety measures? Eventual să aibă alţii dovada că eu am fost vinovată!

3 thoughts on “Vlog #6: Scurtă plimbare prin Hunedoara şi dovada că mă trezesc „devreme””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.