Concediu #fărădestinație: Am ajuns în Chișinău, uăi!

Nici nu mai știu de câți ani visez să vin aici. Oricum, de pe vremea când era musai să ai pașaport ca să poți trece granița cu frații noștri di pisti Prut. Iar acum, că se poate trece doar cu buletinul, am profitat, dacă tot umblăm creanga

Cu toate că azi am fost doar pe drum dinspre Iași spre Chișinău și în rest prin traficul din Chișinău și în mall-ul din Chișinău [care se numește Mall-Dova, foarte tare], nu am apucat să văd suficiente lucruri ca să vă povestesc și vouă.

chisinau

Să știți că, la supermarket, când plătiți marfa la casă, casiera vă întreabă dacă doriț pachiet?, adică dacă vreți pungă/plasă/sacoșă.  Am râs mult, sunt tare simpatici moldovenii, dar deocamdată atât. Mai multe o să văd mâine, sper.

Prima relatare din concediu e aici.

5 thoughts on “Concediu #fărădestinație: Am ajuns în Chișinău, uăi!”

  1. Sper sa faci, cand vei avea timp, niste articole mai detaliate despre calatoria in Moldova. Altfel, distractie placuta la fratii de peste Prut si sa va intoarceti cu pachietele pline. :)

  2. Chisinaul este foarte frumos si nu e deloc costisitor.. in schimb, vezi lucruri destul de interesante. Cand aveti timp, sa vizitati si alte locatii din moldova. Mie unul mi-au placut extrem de mult zonele rurale, unde am gasit si niste oameni care ne-au ghidat putin, ne-au primit la ei in vizita pentru cateva ore si a fost super fain.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.