Concurs: Atria.ro împlineşte doi ani

Cu site-ul Atria sunt prietenă încă de când s-a lansat. Nici nu mi-a venit să cred când am primit mailul de la ei şi am aflat că au trecut deja doi ani de atunci!

Şi pentru că un brand fain nu aşteaptă cadouri „de ziua lui” de la clienţi, ci le oferă ceva special, nici Atria nu se dezminte şi lansează o promoţie pentru clienţi şi un concurs pentru voi.

  • La toate comenzile plasate în perioada 10 – 30 septembrie 2012, care conţin cel putin două produse diferite, Atria.ro va livra fiecărui client şi un cadou surpriză.
  • Pe întreaga perioadă a aniversării (10 – 30 septembrie 2012) se acordă un număr dublu de puncte de fidelitate la fiecare comandă lansată.
  • Toţi clienţii Atria.ro care plasează o comandă intre 10 şi 30 septembrie 2012 vor participa automat la Tombola aniversară 2 ani de Atria, premiile constând în 3 vouchere de câte 100 de lei (cu transport gratuit, valabile până la sfârşitul anului) care se vor acorda prin tragere la sorţi în data de 8 octombrie 2012. Vor participa la extragere doar clienţii care şi-au preluat şi achitat comenzile livrate.

CONCURS: Pentru cititorii acestui blog, Atria.ro oferă un voucher în valoare de 50 de lei + transportul gratuit al comenzii, prin tragere la sorţi. Ca să participaţi la concurs, trebuie să-mi lăsaţi mai jos un comentariu cu link către produsul care vă place cel mai mult din magazinul Atria. Opţional, puteţi să le daţi şi-un „Like” pe Facebook, dar numai dacă vă place acest magazin. Concursul se încheie vineri, 21 septembrie 2012, ora 23:59. Asta e tot. Succes!

P.S. Pentru toţi cititorii blogului Denisuca.com: Atria.ro vă oferă 10 la sută reducere din valoarea comenzii [fără transport], dacă folosiţi codul ATRIA-DEN-10. Succes!

P.P.S.: Random.org a ales comentariul lăsat de „demo”. Vei primi voucher-ul prin e-mail. Felicitări!

15 thoughts on “Concurs: Atria.ro împlineşte doi ani”

  1. http://www.atria.ro/fete-de-masa/fata-de-masa-brodata-bej-2036.html
    Acesta este unul dintre produsele care mi-a placut foarte mult pe site-ul Atria.
    Apreciez foarte mult si intotdeauna am facut (probabil mostenire a „stilului de familie” in care am crescut) fetele de masa. De aceea le si pun pe masa desi noul membru al familiei (un motanel de nici 3 luni) incearca sa ma descurajeze aratandu-mi cu fiecare ocazie cat de mult le apreciaza si el! Dar nu vom renunta (nici eu si sunt convinsa ca foarte curand nici el!:) )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.