Concurs: Cui nu i-ar plăcea o geantă Anuschka de lux?

Am pus ochii pe genţile Anuschka încă de când am intrat prima dată pe site-ul iLux. Sunt din piele, au un design mişto, dar preţurile… mno, sunt cam mari, pentru că lucrurile de calitate de obicei costă mai mult, iar genţile şi accesoriile Anuschka sunt pictate manual.

Dragi bloggeri, pentru că doar pentru voi este textul ăsta, cei de la iLUX vă fac o propunere de nerefuzat: un concurs ce are ca premiu o geantă Anuschka la alegere. Fondată în India de Swapan Basu şi soţia sa Roma, Anuschka este şi azi singura afacere de familie care vinde produse de artizanat în magazinele din 20 de ţări. Priviţi-le doar. 

Ştiţi că, printre piticii mei, se numără şi cel „responsabil” cu genţile. Nu le-am numărat niciodată, pentru că mi-e frică să o fac, dar sunt convinsă că am peste 30 de genţi. Aşa cum unele femei colecţionează pantofi sau parfumuri [OK, am şi cam multe parfumuri], mie îmi place să colecţionez genţi. Dar nu o să particip la concursul ăsta, pentru că nu mi se pare fair-play să vă anunţ că puteţi câştiga o geantă super sexy şi apoi să mă înscriu şi eu în concurs. :)

Îndeplineşte-ţi visul cu iLUX, câştigă o geantă Anuschka de lux!

Anuschka

Pe scurt: Dacă vreţi să participaţi, trebuie doar să intraţi pe www.ilux.ro şi să vă alegeţi geanta Anuschka pe care v-o doriţi. Apoi creaţi o poveste în jurul acesteia, pe care o scrieţi pe blogul personal, geanta fiind cauza care generează evenimentul descris. Lăsaţi-vă, aşadar, imaginaţia să zburde şi puteţi câştiga geanta care vă place.

Pe lung: :) Concursul le este destinat exclusiv bloggerilor, atât femei, cât şi bărbaţi. Bloggerul participant alege o geantă Anuschka de pe site-ul iLUX, geantă pe care şi-ar dori să o câştige şi construieşte o poveste pornind de la geanta Anuschka aleasă. Geanta trebuie să fie un element cheie în poveste, elementul care genereaza evenimentul, intriga ce determină derularea acţiunii. Bloggerul participant trebuie să includa în postul său fotografia şi linkul genţii alese pentru a evita eventualele confuzii.

Participantul postează povestea pe blogul său, în intervalul 15-24 aprilie 2013. Participantul se înscrie apoi pe blogul iLUX printr-un comentariu la articolul-concurs, în care îşi lasă datele de contact (nume/nick + adresa blogului + adresa de e-mail) şi linkul spre
postul de pe blog cu povestea Anuschka. Textul trebuie să fie creativ şi să pună în valoare într-un mod original geanta aleasă.

Locul I va fi premiat cu geanta Anuschka pe care şi-a ales-o şi a prezentat-o bloggerul câştigător în postul cu care s-a înscris la concurs. Câştigătorul este desemnat de echipa iLUX pe baza criteriilor de departajare.

Alte premii: două portofele Anuschka în valoare de 330 de lei fiecare – un exemplar din modelul Henna Butterfly şi unul din modelul Rose Butterfly, câştigătorii urmând a fi desemnaţi prin tragere la sorţi cu ajutorul www.random.org.

3 thoughts on “Concurs: Cui nu i-ar plăcea o geantă Anuschka de lux?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.