Salutări din armată

ceas-arsenal-parkDupă trei ani [TREI!], Timişoara Brands Tour m-a readus la Arsenal Park. A fost nevoie de două timişorence, una din Sibiu şi alta din Sebeş, ca să revin în locul ăsta fain pe care îl ştiu, la propriu, de când s-a născut.

Când am ajuns se întuneca, aşa că am dat o scurtă tură, am mâncat [astăzi ne-au copleşit toate gazdele cu mâncare şi băutură] şi eu m-am retras în cameră pentru un duş fierbinte şi ca să vă spun că încă mai trăiesc, doar că sunt ruptă de oboseală – ca de fiecare dată când particip la câte un eveniment de genul ăsta.

Şi de fiecare dată mă întreb, când simt că nu mai pot, de ce m-au mâncat tălpile să vin când puteam să stau acasă. După care îmi amintesc că atunci când stau acasă şi alţii organizează tot felul de chestii faine, de întâlniri, de evenimente, mi-ar fi plăcut să fiu şi eu acolo. Până la urmă, oboseala trece şi rămân cu nişte amintiri nepreţuite. Tălpile şi genunchii mă dor aproape de fiecare dată, întotdeauna mă întorc acasă privată de somn, mai adorm prin maşini sau trenuri, dar toate astea trec. Ce rămân sunt amintirile, lucrurile noi pe care le aflu, oamenii pe care îi cunosc şi pozele pe care le fac. Şi pişcoturile. :P 

desert-cramele-recasMâine se pare că avem program de mişcare cu oamenii de la Aventuria, de parcă zilele astea nu ne-am fi mişcat destul. Dacă supravieţuiesc, deşi eu am tot zis că mă fofilez, o să vă arăt poze cu Arsenal Park aşa cum se prezintă el în 2013. Din pliante – deocamdată doar din pliante – am aflat că există şi Arsenal Spa, pe lângă toate lucrurile care s-au mai construit din 2010, când am fost eu aici ultima oară.

Acum mă culc şi revin mâine.

degustare-de-vinuri-cramele-recasEvenimentul Timişoara Brands Tour este organizat de PRbeta, cu sprijinul Primăriei Municipiului Timişoara. Branduri participante: Timişoreana, Cramele RecaşArsenal ParkBC Timba TimişoaraREC Universitatea de Vest Timişoara, ACS Poli Timişoara.

Parteneri de mobilitate: Peugeot România.

Parteneri: PRbeta, AventuriaAsociaţia Timişoara Capitală Culturală EuropeanăPorche TimişoaraAmvestRestaurant Belvedere.

Parteneri media: 24-FUNTion.

Timişoara Brands Tour este o franciză a Cluj Brands Tour, un concept marca TVdece.

4 thoughts on “Salutări din armată”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.