Concurs: Tu ce-ai vrea să știi dacă ai putea vedea viitorul?

RCA Ieftin sunt oamenii de la care am câștigat, în primăvară, o asigurare pentru un an cu o poveste [adevărată] scrisă pe blog. Aici e povestea, dacă nu ați citit-o. Acum, că mașina mi-e asigurată, vă invit să participați voi la un nou concurs.

Sunt câteva condiții esențiale pentru a vă înscrie la concurs – de exemplu, să aveți un blog sau un cont de Twitter sau măcar un amărât de cont de Facebook [în afară de vreo doi colegi de-ai mei, cred că toată lumea are cont pe Facebook, nu?]. Na bine, dacă n-aveți de nici unele, puteți lăsa un comentariu pe pagina de concurs.

De-aici vă descurcați, că sunteți copii mari. Să nu scrieți prostii, că-s în juriu și abia aștept să dau note!

Iaca și premiile:

  • Premiul 1: LaptopAcer Aspire One 532h-2Db sau set de 4 anvelope Pirelli Winter Carving sau Asigurare CASCO pe șase luni
  • Premiul 2: Un salt cu parașuta sau Car kit universal hands free cu ecran și conexiune prin Bluetooth Bury CC 9050 sau Asigurare RCA pe 12 luni
  • Premiul 3: Kit senzori de parcare negri, cu display LED sau Asigurare RCA pe șase luni
  • 7 premii de consolare: 7 Mp3 player TEAC

RCA Ieftin nu poate să vadă viitorul. Dar încearcă să îl asigure.

14 thoughts on “Concurs: Tu ce-ai vrea să știi dacă ai putea vedea viitorul?”

  1. Am vazut ca in ultima vreme ai dat-o pe concursuri… nu-i nici o problema, dar macar anunta castigatorii la alea trecute. Ma refer la cel facut impreuna cu cei de la Haircare pentru ca ai spus ca termenul limita 8 Octombrie si azi e 12 Octombrie si n-ai mai anuntat nimic. Nu tin neaparat sa castig ca n-am par dar e un lucru negativ pentru ei ca nu se tin de cuvant. Sau poate au contactat castigatorii pe mail si atunci e alta poveste, dar macar se putea anunta acest lucru pe blog. Daca au uitat de concurs situatia e cam nasoala pentru ei, mai bine zis pentru cel/cea responsabil/a cu organizarea concursului.
    In fine…

  2. Pingback: » Blog Archive » Tu ce-ai vrea sa afli daca ai putea vedea viitorul? – Concurs pentru bloggeri
  3. Pingback: Daca as vedea viitorul… @ www.VADUVA.ro
  4. Pingback: Daca as vedea viitorul ? | Roxy's blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.