Cosmote Free: Adevărata valoare stă în lucrurile simple

Trei lucruri am de spus despre abonamentele Cosmote Free, care s-au lansat astăzi şi care oferă minute nelimitate în Cosmote şi Romtelecom şi trafic de date nelimitat. 

CosmoteFree

UNU. Sebi aştepta de mult oferta asta, chiar ieri am fost cu el la Germanos, unde am aflat că urmează să „apară” nişte abonamente beton. Problema lui este că abonamentul e încheiat pe numele meu, aşa că de câteva luni tot trăgea de mine să-l însoţesc atunci când îşi va schimba abonamentul. Deci el se numără printre primii beneficiari ai abonamentului Cosmote Free.

Ceasul verde cu minute de la CosmoteDOI. Noile abonamente au ca fundament inovaţia prin simplitate şi comunicarea nelimitată. De acum înainte, la Cosmote, „nelimitat” nu va mai fi doar vârful de gamă, ci piatra de temelie a portofoliului de abonamente, lucru care mi se pare foarte tare. Cosmote era oricum cunoscut drept operatorul care dă cele mai multe minute în reţea [ţineţi minte nebunia cartelelor preplătite cu două mii de minute în reţea? Oamenii stăteau la coadă ca să prindă câte o cartelă cu mii de minute!], iar de acum chiar toată lumea poate beneficia de noile oferte cu minute nelimitate. Abonamentele Free înseamnă comunicare nelimitată. Am urcat aici comunicatul de presă, iar tarifele le puteţi vedea pe site-ul free.cosmote.ro.

TREI. Aşa cum vă spuneam, abonamentul este pe numele meu, aşa că eu am fost cea care a trebuit să confirme „semnarea” lui prin telefon. După ce i-a spus ce vrea, Sebi mi-a dat telefonul ca să-i dau operatoarei câteva date personale, apoi aceasta mi-a spus: „În regulă, am acceptul dumneavoastră să continui conversaţia cu soţul dumneavoastră şi să schimbăm tipul de abonament?”. Aşa se vorbeşte cu soţul meu la telefon, cerându-mi mie voie înainte. Foarte frumos, apreciez şi aprob!

4 thoughts on “Cosmote Free: Adevărata valoare stă în lucrurile simple”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.