Aşa se lasă desktopul când pleci în… CONCEDIU!

Nici nu ştiţi cât am aşteptat momentul ăsta!

În ultima vreme am fost la Sibiu, Bucureşti, Iaşi, Mako, iar la fiecare început de săptămână trebuia să fiu fresh, că doar la lucru nu te ia nimeni de obosit, toată lumea crede că eşti un om normal, odihnit după un weekend relaxant. Pe naiba, că eu după un weekend pe drumuri mă duceam la serviciu ca să mă relaxez! Măcar acolo nu trebuie să mătur, să şterg pe jos, să bag haine la spălat, să le întind, să le pun înapoi în dulap, să spăl vase şi să aranjez borcane în cămară etc.

Mi-am luat laptopul cu mine peste tot şi nu l-am deschis deloc timp de mai bine de o săptămână. Atât de obosită am fost. Cred că niciodată nu am aşteptat concediul ca anul ăsta.

De ce în septembrie? Pentru că acum a fost „loc”, înaintea mea s-au odihnit toţi ceilalţi colegi, iar eu le-am ţinut, conştiincioasă, locul. Pe lângă tehnoredactare şi administrarea site-ului, am făcut prelucrare foto, corectură, programe TV, editare de texte. Mai lipsea să şi documentez şi apoi să scriu un reportaj şi eram omul-orchestră!


Dar până aici! S-a sfârşit! Mă aşteaptă O LUNĂ de făcut fix ce vreau eu. Şi ce vreau eu este să mă ocup de blog [caut o temă simpatică, dar deocamdată am instalat vreo 10 şi nu-mi place niciuna, că ba nu se afişează diacriticele cum trebuie, ba nu am pus eu featured images de aceleaşi dimensiuni, ba e sidebarul în stânga şi ştim cu toţii că numai Tomata are voie să aibă sidebar în stânga…] şi să dorm. Să mă odihnesc şi să nu-mi mai bat joc de sănătatea mea.

Aşa mi-am lăsat desktopul la serviciu: aproape gol şi cu o poză care să le facă în ciudă celor care-mi vor folosi calculatorul.

concediu

10 thoughts on “Aşa se lasă desktopul când pleci în… CONCEDIU!”

  1. Buna seara! Tin sa va deranjez pentru cateva momente venind cu rugamintea la d-voastra de a ne promova magazinul online deschis in scop caritabil, singurul de acest gen din Romania cu produse pentru copii si bebelasi http://www.salveazaoinima.ro/ Cum doriti d-voastra in blogroll sau logo cu trimitere ca tre magazin, iar noi la randul nostru va punem logo pe magazin pe pagina sustinatori si pe pagina http://salveazaoinima.wordpress.com/ Va multumim anticipat! Va rugam sa ne lasati un raspuns pe adresa de e-mail: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.