Veşti bune pentru prietenii cu cartelă

Am două telefoane: smartphone-ul cu abonament, cu trafic de date inclus, tot tacâmul, şi un dumbphone pentru vorbit, cu cartelă preplătită pe Cosmote – pentru că toată familia mea a trecut pe Cosmote de câţiva ani şi în schimbul a doi euro pe lună am o extraopţiune cu câteva sute de minute pe zi în reţea şi în Romtelecom. Duse sunt vremurile când mă stresau cunoştinţele care aveau abonamente în alte reţele! Acum, cel puţin cu Cosmote, aş putea să vorbesc cea mai mare parte din zi şi tot nu aş plăti mai mult de doi euro pe lună.

Variante pentru reîncărcarea cartelei sunt destule: fie rogi un prieten sau o rudă cu abonament să-ţi încarce cartela, fie plăteşti cu cardul, fie o reîncarci în magazinul operatorului. Şi, iată, Cosmote a lansat COSMOTE Recharge, aplicaţie disponibilă în App Store şi Play Store, care oferă posibilitatea de a reîncărca un număr de telefon Cosmote preplătit, direct prin intermediul unui smartphone. Deci dacă aveţi smartphone şi vreţi să încărcaţi cartela cuiva fără prea multă bătaie de cap, aplicaţia asta o vă facă viaţa un pic mai uşoară.

COSMOTE Recharge nu necesită crearea unui cont, iar reîncărcarea se realizează rapid, prin introducerea în aplicaţie a numărului de telefon COSMOTE ce se dorește a fi reîncărcat şi a sumei dorite (între 5 şi 100 de euro), plata aferentă făcându-se prin intermediul cardului bancar – de debit sau credit.

2 thoughts on “Veşti bune pentru prietenii cu cartelă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.