Creativ Hobby, Timișoara – sau „Disneyland reloaded”

Pe strada Gheorghe Lazăr, la numărul 6, s-a deschis de ceva vreme magazinul Creativ Hobby. Este „copilul” magazinului ComplexArt – pe care l-am vizitat anul trecut, tot la sfârșitul lunii octombrie. Noroc cu blogul, că nici n-am realizat că a trecut deja un an!

La Creativ Hobby găsești tot ce îți trebuie pentru hobby-ul tău [sau pentru piticul de pe creier, cum vrei să-i spui]. Cernit, Fimo plus alte branduri de lut polimeric, mărgele și mărgeluțe din lemn, sticlă, plastic, ață, vopsele acrilice, vopsele pentru sticlă, sute de culori pentru tot ce-ți dorești să creezi, vopsești, colorezi sau recondiționezi, ștampile simpatice, tușiere, pensule, matrițe pentru obiecte din ceramică, pudră de modelaj, lut cu uscare la rece, zeci de forme „de prăjituri” pentru bijuteriile din lut [polimeric sau nu], casete din lemn pentru bijuterii, cutii și cutiuțe din lemn ce așteaptă să fie pictate, markere și pixuri, șervețele pentru transferul de motive prin tehnica șervețelului, lipici, lacuri, acuarele, găletușe și stropitori miniaturale, clești pentru mărgelit, mărgele din sticlă Millefiori, accesorii pentru crearea bijuteriilorbroșe, inele, cercei, coliere, pandantive, tăt-tăt-tăt ce-ți trece prin cap!

Am stat în magazin mai bine de două ore, au venit și plecat valuri de clienți și nu am văzut pe nimeni să plece cu mâna goală sau nemulțumit că nu a găsit ce căuta. Magazinul este destul de mare, dar dacă nimerești un astfel de val de clienți, s-ar putea să ți se pară prea mic. Nu e mic, secretul e să ai timpul necesar și mai ales răbdare să cauți tot ce te interesează. Am observat că mulți clienți erau interesați de zona în care sunt expuse mărgelele și mărgeluțele – și pe bună dreptate, pentru că-s foarte faine toate.

Mi-a plăcut că, deși sunt expuse mii de articole, fiecare produs are prețul lipit pe el sau afișat în imediata apropiere; știi exact cât costă, iar dacă se întâmplă să nu vezi, totuși, prețul vreunui articol, cei trei angajați sunt oricum acolo să te ajute dacă nu știi la ce folosește ceva, așa că îi poți întreba – sunt mai mult decât drăguți și răbdători.

Spuneam că noul magazin este „copilul” lui ComplexArt; să explic: ComplexArt este în continuare deschis, îl găsești vizavi de Papillon, dar, din câte am înțeles eu, acolo au rămas doar produsele pe care le caută studenții la Arhitectură și Arte plastice. „Jucăriile” s-au mutat în magazinul Creativ Hobby.

Ei, și după aproximativ două ore de „inventariat” produsele din magazin, am plecat spre mall, cu plasele pline și fericită. Și jur că după un minut de la ieșirea din magazin mi-am amintit că sunt fumătoare, mi-am aprins o țigară și mi-am amintit că-s mâncăcioasă și că mi-e foame, mi s-a făcut chiar rău în taxi de la foamea pe care o aveam… dar cât am stat în magazin n-am simțit nimic. Ceea ce vă doresc și vouă!

Mai jos am pus un slideshow cu pozele pe care le-am făcut în magazin. Le poți vedea [în toată splendoarea lor] aici și dacă încă mai vrei poze, le găsești pe blogul magazinului.

5 thoughts on “Creativ Hobby, Timișoara – sau „Disneyland reloaded””

  1. De cate ori trec prin Timisoara, imi fac timp sa trec pe acolo. De foecare data plec in transa si leftera :D Chiar si pentru cei neimplicati in handmade, creatie, design e usor de inteles ce sentiment de „scapat in magazinul cu acadele colorate” se naste in sufletul meu in magazinul asta. Tara minunilor si poti sa le iei cu tine acasa ca sa faci alte minuni. Noroc (si ghinion) ca nu este unul si in Arad. Faliment ar scrie pe usa mea :))))

  2. Pingback: Tweets that mention Denisuca – nevastă de Coşmar » Creativ Hobby, Timișoara – sau “Disneyland reloaded” -- Topsy.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.