Creme Ivatherm cu apă termală Herculane

M-am înscris la o nouă campanie Trender: Ivatherm, firma care produce creme şi alte produse de îngrijire a corpului cu apă termală de la Herculane.

Partea frumoasă a campaniei este că mi-am putut alege cele două produse pe care urma să le testez. Am ales crema hidratantă pentru mâini IVAHIDRA+ şi crema hidratantă multiperformantă, pentru piele sensibilă şi uscată. Cele două produse au venit prin poştă, în doar câteva zile [!], ambalate cu grijă şi „înconjurate” de mai multe pliante cu informaţii despre produsele Ivatherm.

Ambele creme pe care le testez în săptămânile următoare au câte 50 de mililitri. Cea pentru mâini tocmai îşi „face de lucru”, în timp ce scriu acest articol. Iarna asta mi-am cam neglijat mâinile şi au cam început să se vadă urmările – piele uscată, aspră, nemulţumită. Acum sper s-o repar cu ajutorul cremei IVAHIDRA+.

Ca primă impresie, vă pot spune că a intrat în piele foarte repede şi miroase frumos. Pentru mine, mirosul unui produs cosmetic este foarte important. Nu mă încălzesc cu nimic produsele cosmetice fără miros, deşi prefer o cremă fără miros uneia care miroase urât – am avut şi de-astea, cu parfum urât şi mult prea puternic.

Din pliantele primite:

Gama IVAHIDRA+ a fost special creată pentru îngrijirea pielii sensibile uscate şi foarte uscate sau a pielii cu tendinţă atopică. Are un efect hidratant radpid şi pe termen lung. Calmează roşeaţa şi iritaţia. Crema hidratantă pentru mâini are următorii ingredienţi activi: Aquaphyline / Unt de Karite / Glicerină / Alfabisabolol / Apă termală Herculane. Proprietăţi: hidratează pielea în profunzime, prin stimularea sintezei aquaporinelor transportatoare de apă la nivel celular; acţiune emolientă şi calmantă asupra pielii uscate a mâinilor; efect antiinflamator, cu reducerea roşeţei şi a iritaţiilor cauzate de factori externi agresivi [frig, vânt, detergenţi], rol cicatrizant. Indicaţii: îngrijirea zilnică a mâinilor cu piele uscată sau deshidratată în urma acţiunii factorilor interni sau externi.

Crema pentru faţă urmează s-o folosesc deseară şi în zilele următoare voi reveni cu impresii despre aceasta.

3 thoughts on “Creme Ivatherm cu apă termală Herculane”

  1. Eu am primit cadou Ivatherm Ivamat in urma cu doua saptamani. Este o crema pentru fata minunata, pielea pare mult mai fina, plus ca este o baza excelenta pentru machiaj.
    In general am probleme cu diverse creme dar Ivamat este perfectiunea intruchipata pentru tenul meu. Eu+ Ivaterm Ivamat= Love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.