Cremosso: tu alegi! [MURE-ZMEURĂ]

Presupun că aţi văzut bannerul Cremosso din header-ul blogului. M-am gândit că nu strică să scriu şi eu despre campania „Tu alegi!”, mai ales că are ca premiu – pentr bloggeri – un iPad2.

În ce constă campania? E simplu: noi putem alege care va fi următorul gust al iaurtului Cremosso – Multifruct sau Mure-Zmeură. Mie-mi plac mai multe fructe, de fapt cam toate, dar combinaţia de mure cu zmeură trebuie să fie cea câştigătoare.

Dacă votaţi şi voi, să faceţi bine s-alegeţi Mure-Zmeură, da? Nu doar veţi contribui la alegerea unei arome delicioase pentru noul iaurt Cremosso, dar puteţi să câştigaţi unul dintre cele 220 de coliere Carla Brillanti cu elemente Swarovski sau chiar marele premiu, o excursie de 7 zile la spa în Palma de Mallorca!

Combinaţia mea preferată stă bine, în momentul în care scriu acest articol are 67 la sută dintre voturi, dar nu vreau să avem parte de vreo răsturnare de situaţie la final de campanie! Aşa că votaţi, mai avem 10 zile la dispoziţie ca să facem din Mure-Zmeură combinaţia câştigătoare!

P.S.: Am rugămintea să-mi lăsaţi un comentariu în care să-mi spuneţi ce aromă aţi votat, chiar dacă nu-i Mure-Zmeură, ca să ştiu dacă am aceleaşi gusturi ca şi voi. Mulţumesc şi GO MURE-ZMEURĂ!!!

12 thoughts on “Cremosso: tu alegi! [MURE-ZMEURĂ]”

  1. Ce tare!… Dau iPad 2 ca premiu dar au site-ul in flash. Sa le zica cineva ca dipsozitivele moblie Apple nu stiu flash. Si ca html5 nu e o particula exotica descoperita la CERN.

  2. Subscriu Diana! Orice este cu fructe de padure ma-ncanta deci am votat clar Mura – zmeura , sortimentul care oricum a castigat detasat. :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.