Cum să scapi de spamul de la Vodafone

Postul ăsta este pentru cei care, la fel ca mine, au semnat contractul cu Vodafone fără să citească ceea ce era scris cu litere foarte mici sau fără să aibă posibilitatea de a nu bifa această opţiune. Un cititor de treabă mi-a lăsat un comentariu foarte util aici.
Aşadar, ca să nu mai primeşti mesaje tâmpite şi deranjante de la Vodafone şi „partenerii” săi, sună la *567, ascultă ce are tanti aia de spus, apoi la fiecare dintre cele patru întrebări, apasă tasta 2 – ceea ce înseamnă că nu eşti de acord să primeşti mizeriile lor. Şi gata, teoretic ai scăpat.

14 thoughts on “Cum să scapi de spamul de la Vodafone”

 1. Sau mai bine suni la relatii cu clientii si ii anunti ca renunti la abonament daca mai primesti SPAM… eu asa am rezolvat cu publicitatea de la Orange…

 2. Din cate tin minte, atunci cand semnezi contractul, bifezi dupa preferinte daca vrei sa primesti sau nu mesaje publicitare (ai atatea bife cate categorii sunt la *567), si nu este inclus doar intr-o clauza in mijlocul contractului. Sau tin eu minte prost?

  1. Shume, când am semnat eu contractul, dealerul Vodafone îl tipărise cu căsuţele alea deja bifate. Mă grăbeam, nu aveam chef de explicaţii, aşa că am lăsat-o aşa. Până acum!

 3. Si stii ca chestia asta cu grabitu o practica mai toata lumea si asta este unul din factorii pentru care inca mai exista anumite clauze in contractele operatorilor, nu?
  Un contract cu un operator de telefonie mobila dureaza mai mult decat o mare parte din casniciile din vremea noastra :) Mai bine iti iei un timp sa studiezi ofertele, sa le compari, citesti contractele etc. ca doar nunta nu o de azi pe maine :) Desigur, nu zic sa-ti pregatesti intrarea intr-o retea de tel. mobila cu un an inainte… :)

 4. Fac ca pe twitter:
  @ionouka, @Kodrutz pai daca o sa ajunga sa-si schimbe operatorul de telefonie mobila (foarte putin probabil) recomand comparatorul de abonamente: http://bit.ly/3BUCcB.
  Cu toate ca nu vad asta ca fiind un motiv prea intemeiat de a-ti schimba operatorul… ci doar motiv de amenintarea cu plecarea din retea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.