Cum se distrează ALŢII lunea

În clădirea de birouri unde lucrez eu, pe hol miroase a grătare!!!!!!11!!!1 Asta n-ar fi nimic, dar de la etajul 5, unde-şi are sediul un studio de televiziune locală [cred că Ar fi mai bine să Nu spun care esTE numele postului de televiziuNe, cA să nu le fac probleme colegilor], se aude muzică până afară, în faţa clădirii. Curiozitatea m-a împins pe scări, până la etajul cu pricina. Geamurile alea mai au puţin şi zboară, da’ e bine că oamenii se distrează. La mulţi ani sărbătoritului, oricine-ar fi el!

În altă ordine de idei, da’ tot legat de clădirea în care lucrez: o minte strălucită [adică dată cu sclipici, nu altfel] s-a gândit că o bună metodă de a economisi energia electrică ar fi montarea unui temporizator în locul întrerupătorului de la baie. Nimic nu se compară cu treburile făcute în grabă, în aşa fel încât să te încadrezi în cele 60 de secunde pe care le ai la dispoziţie până se stinge lumina! Priceless.

20 thoughts on “Cum se distrează ALŢII lunea”

 1. N-ai vre-un coleg inginer, care să rezolve problema cu o scobitoare? Ajunge o scobitoare pentru blocarea respectivului întrerupător în poziția „aprins” pentru o perioadă. Până vine administratorul clădirii și observa :)

  Pe urmă va trebui să recurgeți la mijloace mai drastice, cum ar fi topirea întrerupătorului cu ajutorul unei brichete sau demontarea lui cu totul :P

 2. Nu merge aşa, Prothero, pentru că e senzor, iar întrerupătorul nu mai funcţionează deloc. Degeaba îl bâzâi, nu mai are nici un Dumnezeu. Dacă te mişti, se aprinde lumina, dacă nu, nu.

 3. Soluții există.

  1. Nu ai un inginer la îndemână: rogi o colega să se plimbe prin fața senzorului.

  2. Ai un inginer la îndemână: știe el ce să facă, are nevoie doar de o șurubelniță și un clește, nu de sfaturile mele :)

 4. Prothero, niciodată nu mi-a plăcut pişarea în grup sau chiar în două. :D Aşa că prefer să merg singură la baie şi să-mi văd de ale mele chiar dacă asta înseamnă să folosesc „vioza” de la telefon. :))

  Electricieni n-am.

 5. Scuze, dar nu știu unde e amplasat acel senzor. Eu am presupus ca e în afara toaletei.
  Vrei să spui că aveți senzor de mișcare ÎN TOALETA FEMEILOR ?

 6. În ambele băi, în anticameră. La chiuvete. Unde-s oglinzile. Şi WC-urile îs în altă încăpere, unde poţi să te mişti până nu mai poţi, că nu te simte nici un senzor. :D

 7. Eu văd două rezolvări:

  1. Dacă aveți apă fierbinte la robinet, mai ales pe frigul asta, las-o să curgă în chiuvetă. Aburii vor menține senzorul activ.

  2. Cumpără un metronom, sau orice altceva care se mișcă fără să fii tu de faţă și lasă-l pe chiuvetă.

 8. Vez’ de treabă, e o baie ex-comunistă, aproape infectă. Nu merită osteneala. Şi nu, nu avem apă fierbinte. Ha! Dacă aveam, multe nopţi n-aş mai fi ajuns io acasă – duşul era singura chestie pentru care veneam acasă într-o vreme. :D

 9. oooofffff, numa ingineri pe internetul asta. foarte simplu. stai pe budica incercand sa termini treaba nr.1. dai intr-una din picioare s-atuncea senzoru e activ tot timpu. aici avantaj clar muierile. ca la barbati va fi un pic mai greu sa tot dea din picioare in timp ce… o sa stropeasca tot prin jur :))

 10. In sfarsit o tema de povestit fara numar… La barbati nu trebuie sa balangani nimic ca te vede senzoru ;). Da , era super sa fie si dusuri cu apa calda :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.