Cumpar cort de difuzie, second hand

Am nevoie de un cub/cort de difuzie, dar parca n-as da atatia bani pe unul nou. M-am gandit sa-mi „construiesc” eu unul, dar coaserea materialului alb pare destul de complicata, asa ca as prefera sa il cumpar la mana a doua.

Daca are cineva un astfel de cub de vanzare, lasati un comentariu aici. Dimensiunile care ma intereseaza sunt 60×60 sau 150×150 cm.

11 thoughts on “Cumpar cort de difuzie, second hand”

  1. Denisa, în locul materialului alb poţi folosi coli A3 de 80g lipite în locul pereţilor unei cutii de carton. Tai frumuşel pereţii lăsând 1-2 cm şi lipeşti foile. Apoi foloseşti trei veioze (becuri identice, este f. important!) pentru fiecare perete.

    Pe interior, pentru a avea un background decent, tapetezi pereţii (de fapt „stâlpii”, că ăia au mai rămas) cu folie de aluminiu (da, alimentară, îi furi lui Sebi câteva bucăţi :D ). Pentru partea de jos, unde pui produsul la pozat, foloseşti o bucată de carton alb uşor curbat.

    Overall toată treaba durează în jur de o oră şi este destul de ieftin :)

    Poţi folosi şi un setup de genul ăsta :)

  2. Vand cort difuzie, pentru fotografia de produs in stare foarte buna. Prezinta avantajul dimensiunii extrem de reduse cand este strans si posibilitatea de montare/demontare in timp foarte scurt (cateva zeci de secunde – in functie de dexteritatea fiecaruia :)Telefon 0769.106.245

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.