Să cumpărăm e-româneşte

Putem fi mândri de produsele româneşti şi vara, nu doar în jurul zilei de 1 Decembrie, aşa că am găsit un lucru pe care orice român ar trebui să-l aibă în casă: un covor lucrat manual, numit „ţolic de coade de la Ciocani”. Am şi eu unul, de mulţi ani, şi până astăzi n-am ştiut că se numeşte aşa – eu îi spuneam „covorul ăla colorat”.

Nu s-a aflat exact când sau cine a venit cu el, dar într-o dimineaţă, acum mulţi, mulţi ani, bunicile din Ciocani s-au trezit cu un car de talent în mijlocul satului. L-au împăţtit frăţeşte şi de atunci, până în ziua de astăzi, toate bunicuţele ţes ţolice de coade. Aici, povestea prinde viaţă şi devine o realitate frumoasă, colorată şi veselă pe care miniPRIX o ajută să crească şi să se dezvolte. Cu ajutorul hainelor irecuperabile de la miniPRIX, dar şi cu hainele care au fost colectate în cadrul evenimentului “Moda pe îndelete”, şi care se vor transforma în ţolici, talentul bunicilor din Ciocani este cunoscut de-o ţară întreagă. Pentru că a susţine un proiect ca acesta, înseamnă în primul rând să-ţi susţii rădăcinile. Mai mult de atât, miniPRIX a hotărât să nu lase nimic din ce poate fi valorificat să se piardă. De aici şi ideea de a mobila magazinele cu mobilier provenit din reciclarea paleţilor utilizaţi în depozit, folosirea cutiilor de carton provenite din cartonul reciclat tot de către noi.

Fiecare bunică de la Ciocani, jud. Vaslui, ţese astăzi ţolice de coade cu haine irecuperabile de la miniPRIX. Prin această campanie de sustenabilitate, toţi banii încasaţi din vânzarea covoarelor se întorc în comunitate, la Ciocani, şi se investesc în conservarea tradiţiei. 

Mai mult, în zilele de 9 şi 10 iunie 2014, magazinul online miniPRIX participă la campania PayU e-Româneşte, un proiect de comunicare şi educaţie, care doreşte să promoveze o experienţă de cinci stele în comerţul online românesc.

Împreună cu ceilalţi jucători din industrie, ne propunem să creştem încrederea cumpărătorului în mediul online şi să eliminăm barierele legate de cumpărarea online, prin îmbunătăţirea experienţei de cumpărare. Pe 9 şi 10 iunie 2014, invităm toţi utilizatorii de Internet din Romania să cumpere online pentru a beneficia de livrare gratuită, produse exclusiv online şi metode multiple de plată. Printre magazinele online implicate în campanie se numără Libris, BestKids, Carrefour, Domo, F64, Fashion Days, Floria, Flori de Lux, miniPRIX, MyTicket, PC Garage, Romtelecom.

Aşadar, ţineţi-vă banii pentru zilele e-româneşti, când o să aveţi ocazia să cumpăraţi, de exemplu, cosmetice bio, ulei de argan, produse cosmetice bio.

Acum pe miniPRIX.ro găseşti o gamă variată de produse cosmetice profesionale pentru îngrijire ten şi corp, styling şi machiaj: Babaria, Arganicare, Just Cosmetics, Byothea, Kallos, Anubis, Enliven, Oyster, Sinergy, Alfaparf, SPA Pharma, dar şi produse cosmetice bio şi mass market de la Olay, Bio Cosmetica, Institutul Spaniol, Argan Yca, Gillette.

1 thought on “Să cumpărăm e-româneşte”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.