Curăţenie. Iar.

Anul ăsta am avut cam de multe ori impulsul de a face „curăţenie generală” – fie că asta a însemnat o oarecare ordine în viaţa profesională, fie că am aruncat la gunoi unele sentimente care-mi făceau rău, fie că mi-am aruncat o mare parte din suvenirurile care, prin prezenţa lor, îmi produceau suferinţă… şi nici blogul, blogroll-ul sau rss readerul n-au scăpat de „măturat”.
M-a şocat un blogger când mi-a zis că nu mai are nici un blog românesc în feedreader, dar acum îi cam dau dreptate. Primeam feedurile de la aproximativ 250 de bloguri sau site-uri româneşti şi-mi pierdeam o grămadă de timp citindu-le, mai exact marcându-le ca „citite”. Aşa că azi iar mă ocup de curăţarea readerului. Rămân doar blogurile oamenilor pe care îi cunosc sau îi citesc de mult şi cu drag, în rest… prea mult balast. Prea multe filmuleţe de pe Youtube, prea multe bancuri reciclate şi prea multe informaţii de kkt, la mâna a treia.
Dacă vreau ştiri, le iau de la Zoso sau Piticu sau, în cel mai rău caz, de pe Hotnews. Blogurile pe care le mai citesc le citesc pentru opiniile exprimate acolo. Dacă e cazul. Dacă nu, sănătate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.