Dacia Plant prezintă Sublima URI, produse 100% naturale destinate femeilor

Subiecte tabu. Avem o grămadă, pentru că noi suntem un popor religios, cu frica lui Dumnezeu, care se rușinează să vorbească despre sex, relații, mers la psiholog/psihiatru, pentru care oamenii care nu se încadrează în „norme” încă mai sunt considerați niște ciudați.

Despre sănătatea aparatului urinar nu se prea vorbește liber. Sunt prea multe subiecte (de importanță pentru sănătatea noastră) considerate tabu și nu e normal să fie așa. Din fericire, Dacia Plant, brandul despre care o să vă vorbesc astăzi, ne încurajează să vorbim deschis despre aceste probleme.

Dacia Plantdacia plant, pentru cine nu știe, este un brand românesc sub care se regăsesc o mulțime de produse naturale inspirate din rețetele tradiționale, adaptate stilului modern de viaţă. Toate produsele Dacia Plant au concentrații optime de substanțe active și nu conțin aditivi, conservanți, coloranți sau îndulcitori artificiali. În fabrica de la Bod-Brașov, Dacia Plant produce peste 250 de tipuri de comprimate, tincturi, pulberi și siropuri bazate pe plante atent selecționate și pe extracte standardizate.

Fondatorii Dacia Plant sunt câțiva tineri români pasionați de plante, care au vrut să demonstreze ca produsele naturale sunt eficiente, sigure și îi ajută cu adevărat pe oameni să fie mai sănătoși. Compania Dacia Plant a fost înființată în 2002.

Între sub-brandurile lor se regăsește Sublima, o gamă de suplimente naturale pentru sănătatea și îngrijirea femeilor. Sublima conține produse pentru: reechilibrare hormonală, susținere în perioada menstruală, obținerea unei siluete armonioase și ameliorarea afecțiunilor ginecologice și urinare.

Eu am mare încredere în produsele naturale, sau mă rog, cum sunt obligați producătorii să le spună, suplimente alimentare. Până la apariția medicinei, oamenii erau nevoiți să se trateze cu remedii „din bătrâni”.

Nu sunt de părere că remediile naturale/naturiste și medicina modernă trebuie să se anuleze reciproc, ci că ar trebui să se completeze. Suntem cunoscuți drept mari consumatori de antibiotice (chiar și atunci când nu avem nevoie de ele) și în general ne îndreptăm către sertarul plin cu medicamente de fiecare dată când ne doare ceva, dar pe mine soacra mea, chimist care lucrează de ani de zile cu produse naturiste, m-a făcut să am încredere în remediile naturiste.

La polul opus, sunt cei care nu se tratează niciodată cu nimic, așteptând ca boala/afecțiunea să treacă de la sine. Nimic mai greșit. Este important să apelezi la suplimente alimentare care să îți redea echilibrul natural înainte de a te îmbolnăvi grav!

Dacia Plant a sponsorizat această conversație pentru a anunță că lansează Sublima URI, un produs 100% natural, bazat pe plante și destinat exclusiv femeilor. De aici și ambalajul rozzz al gamei Sublima. De altfel, sunt singurele flacoane roz de pe piață, iar Dacia Plant le-a creat pentru a comunica direct cu femeile active și preocupate de sănătatea lor.

În gama Sublima URI sunt 4 produse destinate prevenției si ameliorării infecțiilor urinare ale femeilor. Sunt produse naturale, fără efecte adverse și, promite Dacia Plant, cu rezultate foarte bune.

sublima uri

1 thought on “Dacia Plant prezintă Sublima URI, produse 100% naturale destinate femeilor”

  1. Bravo lor! Eu folosesc ceva comprimate de la Dacia Plant. Interferonat. Ajută mult la stimularea secretiei de interferon, cu eficienta in sustinerea functiei hepatice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.