Dai un ban, da’ stai în faţă

Am descoperit site-ul curat|murdar punct ro acum vreo doi ani – poate mai mult, poate mai puţin, nu reţin exact. Îl citeam în fiecare marţi. Până acum vreo lună, când pagina nu se mai încărca. N-am priceput de ce, că mă mai conversam cu Apollinaire pe messenger şi în general mă consideram o „fideauă”. Chiar l-am susţinut pe Apollinaire atunci când Zoso s-a luat de el – nu că ar fi contat nu ştiu cât susţinerea mea, sunt un blogger mic şi nu am pretenţia că aş fi mai mult, dar nu am scris nimic despre cearta dintre Apollinaire şi VisUrât, atunci când s-a întâmplat, pentru că nu mi-a plăcut cearta lor şi nu am vrut să fiu nevoită să ţin cu vreuna din părţi, pentru că îi citeam pe amândoi cu plăcere.
Am comentat, în schimb, la VisUrât; ziceam că „sunt vreo trei săptămâni de când nu mai pot citi curatmurdar pentru simplul motiv că văd o pagină goală”.
Nu am mai verificat comentariile de pe pagina respectivă, până azi, când am citit pe blogul De Ce-ului că sunt banată pe curat|murdar.
[O mică paranteză: unui bărbat ajuns la vârsta de 100 de ani i se ia un interviu, iar atunci când este întrebat cum a reuşit să ajungă la vârsta respectivă, acesta spune „În fiecare dimineaţă, când mă trezesc, răsfoiesc ziarul; dacă nu scrie nimic despre mine, îmi văd de viaţa mea”. Cam aşa şi eu. Citesc blogurile; dacă nu scrie niciunde de mine sau dacă nu mă interesează subiectul, nu comentez]
L-am întrebat pe Apollinaire de ce nu mai am acces. Răspunsul – pentru că m-a banat Clitemnestra. Şi n-are ce face. Bine, oricum, după faza asta, nu mai sunt curioasă să citesc curat|murdar – mă dai afară din casă că aşa a vrut locatara Clitemnestra, la revedere, la ce să mai viu în vizită -, dar mi se pare ciudat. Nu ştiu cu ce i-am greşit io Clitemnestrei.
Da’ mă rog, e site-ul lor, să şi-l stăpânească sănătoşi. Doar e mare Internetu’ şi s-or găsi alţi fraieri care să mă înlocuiască pe mine, ca cititor.
A bientot!

1 thought on “Dai un ban, da’ stai în faţă”

  1. cum niaba te-a banat?! ai IP fix sau ce %^&?! pe erdeesh ai mereu alta adresa, ca doar n-o fi blocat intreaga clasa! sau ti-a blocat doar comentariile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.