Daily Cotcodac, primul blog tipărit

Julius & Co. au „scos”, împreună cu HP România, ziarul tipărit Daily Cotcodac.

Ziarul a fost tipărit în 10.000 de exemplare şi va fi distribuit gratuit oamenilor care se plimbă nevinovaţi prin parcuri şi alte locuri aglomerate, scopul Cotcodacilor fiind de a-i aduce pe aceştia pe calea cea bună, adică în faţa unui calculator, unde să-şi strice ochii cu folos.

Cu un click pe linkul de mai sus veţi ajunge acolo unde trebuie, mai ales dacă vreţi să descărcaţi PDF-ul şi să-l citiţi. Nu băgaţi prea mult de vină, am încercat şi eu şi deja cred că lui Julius îi pare rău că m-a cunoscut. Deci Verdana este un font OK, da?!

13 thoughts on “Daily Cotcodac, primul blog tipărit”

  1. Font groaznic, paginare lamentabila, Leading-ul, Kerning-ul, Tracking-ul sunt mistere pentru voi, imaginile trebuie sa fie la 300 dpi (print screen-urile nu sunt bune). Ca imagine generala ziarul arata ca facut pe genunchi. Cei de la Gabin Design ori sunt la prima lucrare ori sunt cei mai ieftini.

  2. Ideea este ok, bravo lor(voua) ca ati reusit asa ceva dar mai conteaza si ambalajul. Am vazut la despre ca ai lucrat DTP si layout asa ca baga mare ca urmatorul numar sa arate mai ok

  3. @Denisa
    Lasă-l pocnetului, că mi-a scos peri albi. Ăsta n-a avut altceva de făcut azi decât să dea paste la mesajul de mai sus la toate articolele referitoare la ziarul DC. Şi Verdana e OK, da?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.