8 thoughts on “Salvatorii lu’ Peşte”

  1. Asta era si ideea mesajului… si in principiu mesajul este unul corect… 80% din cei care „apara Rosia Montana” nici macar nu stiu de ce sau de cine o apara.

    Pe de alta parte insa restul de 20% vin cu un mesaj consistent si nu cred ca trebuie sa ii criticam pe toti la comun doar pentru ca exista si cateva asemenea specimene.

  2. Nu cunosc in detaliu povestea Rosia Montana, am auzit azi cate ceva si am si vazut fro’ doua interviuri cu niste neni care ziceau ca cianura e rea! Pe de alta parte oamenii din zona spuneau ca mor de foame si ca derularea proiectului inseamna fro’ 2400 de locuri de munca. Cei trei din fotografie nu vor schimba nimic.

  3. pe când și niște românași cu tricouri pline de sudoare și cu un text pe spate „hai să salvăm munca!”, în timpul programului de la fabrică, lucrând serios și neobservând pe paparazzi care e pe fugă să realizeze fotografii și în parlament căci și politicienii dezbat și votează legi de se rup băncile sub ei?

    ori dacă rămânem la acest stadiu, pe această cale doresc să anunț că ieri în timp ce mă ușuram, pe timp de ploaie, în wc-ul din spatele grădinii, în durerea mea plăcută am observat un vierme care vroia să iasă din pământ, dar dintr-un anumit motiv nu a reușit. eu zis să-l salvăm! singur nu am curajul să pun mâna pe el, din vreme ce nu știu motivele pentru care s-a blocat în pământ. hai să fim inimoși și puturoși.

  4. nu ăla are o față de fustangiu plin cu dume în el. de obicei băjetzii de felul lui 2D sunt niște non-valori până și în fața fetelor și pot să aibă cel mult pe termen scurt rezultate pozitive la fete. de ce scriu asta? observați frizura fițoasă și figurile din cap cu salvări mai spectaculoase decât ale lui Duckadam. :P

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.