David Guetta: Nothing but the beat

Zilele trecute, am primit acasă poate cel mai elegant cadou care mi-a fost făcut vreodată: un iPod Shuffle [deci o chestie foarte mică] „ambalat” într-o cutie mai mare decât DEX-ul. Era un cadou din partea Burn, care anunţă lansarea filmului Nothing but the beat, realizat împreună cu David Guetta.

Pe mine nu mă pasionează în mod deosebit muzica house, cu toate astea, ştiu cel puţin o melodie de-a lui David Guetta – pentru că este atât de bun. Îmi plac, în schimb, oamenii care pun pasiune în ceea ce fac şi de aceea apreciez încăpăţânarea artistului de a ajunge printre cei mai buni.

Povestea lui David începe în adolescenţă, când le-a spus părinţilor şi profesorilor că vrea să devină DJ, iar reacţia lor a fost: „Cum crezi tu că ai putea să trăieşti făcând asta?”. Nu s-a lăsat descurajat şi a început prin a pune muzică în cluburi micuţe din Parisul anilor ’80. Douăzeci de ani mai târziu, mixa pe Stade de France în faţa a 40.000 de fani, a câştigat un Grammy în 2010 şi a fost desemnat cel mai bun DJ de muzică house în 2008, la DJ Awards.

Nothing but the beat este o producţie Burn împreună cu What A Music, Deviant Ventures şi producătorii Partizan, cunoscuţi pentru Eternal Sunshine of the Spotless Mind şi Be Kind Rewind. Filmul se lansează la Paris în 17 septembrie, urmând a fi lansat în cinematografe. Odată cu lansarea sa online, Nothing but the beat va fi disponibil şi în România, pe Facebook.com/BurnEnergy. Până atunci, puteţi urmări teaserul tot pe Facebook.

Burn şi David Guetta s-au aliat pentru a încuraja şi inspira tinerii talentaţi, cu visuri ambiţioase care nu rămân la stadiul de vis. Parteneriatul Burn şi David Guetta nu se reduce însă la lansarea filmului; pentru proiectele viitoare, staţi cu ochii pe pagina Facebook Burn International şi Burn România.

Asta-i melodia la care mă gândesc eu când spun „David Guetta”:

4 thoughts on “David Guetta: Nothing but the beat”

  1. Pingback: iPod, n-ai pod, vremea muzicii trece « Denisa Bârgău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.