De la TV adunate

  • A scrie pe ecran „Tema emisiunii: Controlul greutății pe căi naturale” este la fel de aiurea ca și a scrie, într-un ziar „Titlu: Cresc prețurile”. Normal că este tema emisiunii, că doar mă uit la TV, nu la cuptorul cu microunde, deci știu că este o emisiune și e logic să aibă o temă! Cât de proști ne cred realizatorii TV?
  • Când auziți „Bang! Și murdăria dispare!”, să nu credeți. Este doar un slogan, nu o promisiune de la Cillit. Murdăria se îndepărtează mai ușor, dar nu dispare singură, de frica produsului-minune.
  • Mi-a plăcut ideea reclamei de la Vodafone în care este prezentată povestea cuplului de iubitori de munte care a făcut nunta pe – evident – munte. Am urmărit chiar întregul clip pe YouTube, apoi am dat din cap când am văzut reclama și pe TV: eu o știam deja de pe net. Dar deja m-a adus la exasperare prin faptul că se difuzeaza iar și iar și iar [la fel cum se pătează costumul actriței din reclama la Ariel] și am ajuns să schimb canalul când aud vocea groasă a tipei explicând: „Emuoții da sigur că au fost” [așa, fără nici o intonație, fără „virgule rostite”]. Gata, Vodafone, dacă eu am văzut-o deja de 30 de ori, v-ați atins scopul! Am înțeles, aveți acoperire [de parcă 90 la sută din populație ar însemna 90 la sută din suprafața țării], mai puțin la bunică-mea în sat, unde Cosmote merge de rupe, iar la Vodafone am câte un gram de semnal.

6 thoughts on “De la TV adunate”

  1. Asa ma exaspereaza pe mine reclamele astea noi la Nutline dar, clar, nici pe asta de la Vodafone nu o mai suport deloc. Metoda cea mai buna sa scapam de ei si de ele e sa nu ne mai uitam la tv deloc.

  2. Chiar ma supara reclamele astea care le dau din 5 in 5 minute .Nu poti vedea un film ,ca gata si cu reclamele.Vorba lui Winnie :”sa nu ne mai uitam la tv de loc”.

  3. Denisa, chestia cu tema emisiunii are un oarecare rost… poate cineva nu se uita de la inceput ci a nimerit pe acel post din greseala butonand telecomanda; vede tema emisiunii si daca il intereseaza se opreste, daca nu merge la canalul urmator.

  4. Pingback: Denisa Bârgău [nevastă de Coşmar] » De la TV adunate 2
  5. Pingback: Denisa Bârgău [nevastă de Coşmar] » De la TV adunate 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.