De prin judeţ

1. Avertizare meteo
În perioada 22-24 octombrie, instabilitatea atmosferică se va accentua treptat şi se va manifesta în zona montană la peste 1.800 metri altitudine prin căderi de precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare.
Pentru prevenirea accidentelor în zonele montane, jandarmii montani hunedoreni recomandă turiştilor să nu se aventureze pe trasee, fără a fi echipaţi coresponzător, să fie precauţi în alegerea traseelor pe care doresc să le străbată şi să nu se abată de la acestea.
În cazul producerii de accidente sau alte evenimente nedorite, persoanele în cauză sunt rugate să anunţe jandarmii montani la numărul de telefon 112 (apel telefonic gratuit) sau formaţiunile salvamont la tel. 0-SALVAMONT.
[Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Decebal” Hunedoara]

2. Frig afară, frig şi-n casă
Societăţile de termoficare din şase localităţi ale Văii Jiului – Aninoasa, Vulcan, Lupeni, Petroşani, Petrila, Uricani – au datorii de peste 520 de miliarde de lei vechi către furnizor, şi sunt şanse minime să poată primi agent termic în această iarnă.
Excepţie face doar Petroşaniul, unde încă nu este furnizată apa caldă şi căldura, dar societatea de termoficare va putea funcţiona la parametrii normali. În ceea ce priveşte localităţile Aninoasa, Vulcan şi Lupeni, sunt şanse mari ca agentul termic să nu fie livrat deloc în acest an.
[HuOn]

3. La Deva se construieşte în draci
Au început lucrările la sensul giratoriu de la intersecţia Bulevardului Nicolae Bălcescu cu Str. 22 Decembrie; şi la intersecţia de la Sântuhalm, pe DN7, vom avea tot un sens giratoriu, deşi intersecţia fusese modernizată acum un an sau doi [mi-e lene să caut, dar nu de mult timp, oricum]. Primarul Mircia Muntean are de gând să contstruiască nu mai puţin de zece sensuri giratorii în municipiul Deva. Poate ne trăbă…
Dacă tot am venit cu microbuzul de la Hunedoara, am văzut agitaţie şi în zona unde vor fi ridicate magazinele Real, Metro şi Praktiker.
[sursa: io]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.