Pe tocuri, fiţi gata, start!

Azi m-am suit pe tocuri. Nu, nu vreau să mă sinucid*, nici nu m-am urcat la propriu pe tocuri, ci mi-am făcut cont pe site-ul www.petocuri.ro, întâi ca să primesc revista tipărită [e ceva nou şi mă interesează, nu săriţi!], apoi om mai vedea. Chestia e că trebuia să recomand cuiva site-ul – nu ştiu dacă era obligatoriu, dar am vrut să fiu sigură – şi am aruncat un ochi pe messenger. Ce-am constatat? Am 48 de oameni online, din care 12 femei. Doar 12. Şi nu s-a „potrivit” nici una, fie sunt de prin alte ţări, fie ar fi fost uncool să primească un astfel de mail de la mine:

Draga mea,
Eu mi-am facut cont la www.petocuri.ro si voi primi gratuit acasa revista glossy Pe tocuri. M-am gandit ca ti-ar placea si tie! Fa-ti si tu un cont si nu uita sa iti completezi corect adresa, pentru ca revista sa ajunga la tine acasa.
O zi frumoasa,
Denisa Lala

Aşa că i l-am trimis prietenei mele Miha, care probabil că o să-l şteargă fără să-l citească, dar în loc de „Draga mea,” am pus „Băi,”.
Dacă vă interesează REVISTA PE TOCURI [hihihi], click aci şi se rezolvă.

* – Acum câţiva ani, când era moda „platformelor”, cică aşa se sinucideau fetele, aruncându-se de pe pantofi. [pentru cine nu ştia]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.