S-a deschis Dedeman la Deva [FOTO]

Dedeman deschide vineri, 15 august 2014, cel de-al treizecişioptulea magazin al său, pe DN7, în Deva. Nu aveţi cum să-l rataţi, chiar dacă nu sunteţi din zonă, pentru că în „cinstea” acestui magazin s-a mai făcut repede un sens giratoriu pe drumul naţional [centura Devei, cunoscută de localnici ca „variantă”], între parcul care găzduieşte magazinele Auchan, Praktiker şi Metro şi Kaufland.

Dedeman Deva în cifre

Magazinul din Deva, situat pe Calea Zarandului, intrarea pe str. Dr. Victor Şuiagă nr.1, a fost ridicat printr-o investiţie de circa 11 milioane de euro, ocupă o suprafaţă de circa 11.000 de metri pătraţi, din care 1.900 metri pătraţi sunt destinaţi unei sere cu climă controlată şi dispune de o parcare proprie cu 221 de locuri. Pentru a putea beneficia de informaţii corecte şi sprijin pentru toate planurile lor, clienţii din Deva vor fi consiliaţi de o echipă de 168 de angajaţi. Este al 38-lea magazin din reţeaua naţională şi cel de-al doilea deschis anul acesta. 

„La Deva, în cel mai nou magazin Dedeman, am creat un spaţiu în care am pus un accent deosebit pe interacţiunea cu clienţii, cu scopul de a le oferi produse care să-i ajute să-şi îmbunătăţească gradul de confort, viaţa de zi cu zi, să găsească rezolvare la orice problemă de întreţinere a locuinţei, de îngrijire a grădinii. Tot aici cei care îşi construiesc o casă de la zero precum şi dezvoltatorii de proiecte imobiliare pot găsi soluţii de optimizare a costurilor pentru proiectele lor. Nu vom înceta niciodată să ne îmbunătăţim gama de produse, urmărind tendinţele din întreaga lume pentru a fi mereu primii care săle prezinte clienţilor noştri”, Dragoş Pavăl – Preşedinte Dedeman.

Fiind în plin sezon de construcţii şi amenajări, magazinul Dedeman Deva a pregătit clienţilor săi oferte speciale şi stocuri generoase la o gamă variată de produse care să îi ajute în amenajarea căminului de vis. Astfel, aceştia vor descoperi:

 • zeci de modele de gresie şi faianţă
 • mobilier pentru casă şi grădină
 • decoraţiuni
 • instalaţii termice
 • instalaţii sanitare
 • instalaţii electrice
 • electrocasnice
 • electronice
 • utilaje
 • scule
 • plante şi accesorii pentru grădină

Totodată, pentru ca proiectele lor să devină realitate repede şi uşor, hunedorenii vor beneficia şi de servicii auxiliare precum soluţii de finanţare, serviciul de proiectare băi şi bucătării, mixare vopsele, comenzi speciale, confecţionare perdele, livrarea mărfurilor, retur produse.

Cu mall-ul care se va deschide, sperăm, în primăvara anului viitor, până în 12 aprilie, Deva iese din liga a treia, a oraşelor mici, fără mall, fără un cinematograf decent. Cică o să avem şi KFC, bă! Acum, iată, Praktiker şi Ambient au concurenţă serioasă din partea Dedeman. E bine. Ziceau televiziunile ceva, chiar astăzi, că suntem din nou în recesiune. Aş merge dimineaţă, la ora 8, când se deschide pentru public magazinul Dedeman, ca să vă arăt că nu suntem chiar atât de săraci cum ne place să credem. :) Dar n-o să mă pot trezi la ora aia, deci rămâne pe altă dată.

Foto: magazinul Dedeman din Deva

1 thought on “S-a deschis Dedeman la Deva [FOTO]”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.