Oare în excursiile sponsorizate de producătorii de ţigări se fumează?

Am rămas fără tutun şi chiar şi fără punga „buffer”, rezerva pe care o ţineam pentru zile negre, aşa că până când prietenilor din Oradea Dragoş şi Kiki li se face milă de mine, m-am văzut nevoită să dau bani pe ţigări. N-am mai făcut asta de mai bine de un an şi jumătate, aşa că mi-am propus să iau un pachet de ţigări „cu concurs”. Cum la Marlboro deja s-a terminat promoţia şi nu am câştigat BMW-ul de la volanul căruia aş fi râs isteric de nefericitul care va fi aruncat codul câştigător pe jos [n-a fost să fie], am ales Winston blue, ţigările pe care le fumam înainte de a mă lăsa de cumpărat.

Şoc şi groază: am câştigat din prima o brichetă la promoţia Freedom 2014! 

winston2014Urmează s-o revendic zilele astea.

Luna trecută, cu un cod de la promoţia Marlboro pe care unul dintre mulţii vecini de bloc l-a aruncat pe jos, am câştigat o pereche de căşti.

Post by Denisa Bârgău.

Aproape 100 de oameni au dat „like” pozei, iar eu m-am amuzat teribil. Codul fusese udat de una dintre multele ploi din iulie, l-am luat în casă, l-am spălat şi uscat, apoi mi-am încercat norocul. Câştigător. Şi vai, cât aş fi râs să fi câştigat un voucher de câteva mii de lei la eMAG sau unul dintre cele cinci BMW-uri Z nu-ştiu-cât! Dar e bun şi un norocel, dacă norocul ăl’ mare îl am în dragoste!

such freedom much escapeÎn altă ordine de ei, mă gândeam că poate o să câştig, totuşi, o excursie la Winston Freedom Tour. Şi-o să mă duc la Bucureşti, de unde presupun că vom pleca toţi. Şi… or să mă trimită undeva cu avionul – în care desigur că nu se fumează, iar apoi o să ajungem în Oceanul Indian: premiul cel mare constă într-o excursie pentru două persoane pe o insulă din Oceanul Indian. Şi dacă acolo nu se fumează? Dacă în camera de hotel nu găseşti scrumieră, pentru că nu ai menţionat atunci când ai făcut rezervarea că eşti fumător? Mi-ar plăcea să cred că organizatorii acestor excursii se gândesc la toate dinainte.

O ultimă chestie: ce ironic că promoţia Winston se numeşte, în fiecare an, Freedom. Nu-i aşa, dragii mei fumători, că şi voi vă simţiţi liberi de fiecare dată când daţi 13,5 lei pe un pachet de ţigări care vă omoară încet, dar sigur?

 

2 thoughts on “Oare în excursiile sponsorizate de producătorii de ţigări se fumează?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.