Dacă aveţi drum prin Deva, mergeţi la Transi Biergarten

Eram convinsă că terasa Transi Biergarten s-a deschis abia anul ăsta; până când am intrat pe Google Street View prin Google Maps şi am văzut imaginile realizate de echipa Google în vara anului trecut. Atunci am realizat că terasa asta la care tot visez eu cam de când m-am mutat din Deva a fost deschisă şi anul trecut, dar eu nu am ştiut.

Pe vremea mea, în centrul Devei, chiar lângă blocul turn, exista Restaurantul Transilvania. Era mare şi avea o terasă la fel de mare deasupra. Ca să vă faceţi o idee, acum, în locul restaurantului sunt o filială a Băncii Transilvania şi un magazin Orange. De fapt, ca să vedeţi terasa, puteţi intra pe Google Maps şi să faceţi un tur al centrului Devei. 

Transi Biergarten

După ce am văzut spectacolul lui Gog, miercuri seară am mers la un suc [eu, că am fost şofer] cu Sebi, Copilu’ şi cumnatu-meu. Preţurile sunt OK: cafeaua începe de la 5,5 lei, berea de la 5 lei şi-un pic şi eu am băut un milkshake de banane foarte bun, cu 9 lei. Dar preţurile nici nu contează, calitatea cafelei nici atât, importantă este vederea. De la terasa asta se vede fix ce nu vedeam eu când am stat în blocul alăturat – toată Piaţa Victoriei, chiar şi în partea dreaptă. Eu vedeam doar colţul terasei, în dreapta [geamul cu aer condiţionat şi cel de lângă erau ale mele]. :D

În aşteptarea zilei când Sebi mă va duce la terasa situată deasupra Deva Mall şi a zilei când pe blocul turn din centru se va deschide o terasă cu vedere şi mai faină – sau poate a zilei când se va deschide, în sfârşit, o terasă pe dealul Cetăţii, vă recomand să treceţi pe la Transi Biergarten dacă ajungeţi prin Deva. Intrarea se face prin partea dreaptă, acolo unde scrie “Dublin Irish Pub”. Transi Biergarten are şi un alt nume: Dublin Outdoor. Mă rog…

4 thoughts on “Dacă aveţi drum prin Deva, mergeţi la Transi Biergarten”

  1. De multa vreme nu am mai fost prin Deva. Chiar ar trebui sa o pun de o drumetie. Si atunci am fost cu galeria de fotbal ;)) Nu prea am vazut multe din oras.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.