Diverse [13]

„Diversele” cu numărul 13 sunt mai ușurele, deci altfel decât celelalte. Doar e weekend, să ne relaxăm [neuronii]!

 • Și totuși, ce-și doresc femeile? Păi, depinde de zona geografică, se pare!
 • Hanorac cu tasta ANY. Adică „Press any key to continue”. Că-i frig afară!
 • Cum să te faci de rahat, ca firmă de piar – scrii cu două mâini stângi [observați că n-am zis „cu picioarele”] biografia unei… actrițe [atenție, link către site-ul Oanei Zăvoranu] și strecori următoarele greșeli: „Nimeni nu poate stii ce v-a pregati Oana in viitor … de aceea a scrie un final la rubrica Bio a artistei este aproape o utopie”. Dragi artiști și „artiști”, dacă vreți și voi o biografie scrisă profesionist, căutați-i pe oamenii de la PR Management România.
 • Ioana Maria Vlas a ieșit din pușcărie, dar spune că nu are din ce trăi [atenție, link către Libertatea!]. Se gândește să se întoarcă la meseria de jurnalist. Poate o angajează Vântu.
 • Laptop Sony Vaio verdeee!
 • Aici mi-aș bea cafeaua în fiecare zi!
 • Suntem atât de săraci, încât participăm la concursuri care oferă ca premii test-drive-uri cu mașini scumpe? Srsly? De ce aș vrea să particip la un astfel de concurs? Ca să câștig ce, experiență? O oră la volanul unei mașini pe care nu mi-o permit?
 • Twitter fail, Facebook win, aș zice eu.
 • Via Simona Tache am găsit blogul ăsta, care mă ține ocupată de vreo două zile.

10 thoughts on “Diverse [13]”

 1. Denisuca, ce mi-ai facut? De 20 de minute ma ui uimit pe blogul pirpidich. Genial! Rasu plansul! Mai mult plansul, cand ne gandim ca asa am fost si noi! sau inca suntem… depinde ce tara din Europa ne studiaza!

 2. In legatura cu concursul de testdrive…..da, ca sa simti cum e daca ai avea acea masina. Noroc ca pe mine nu ma pasioneaza masinile.

 3. @vizy: Şi eu am ajuns până la ultima pagină.
  @raluxa: Verde, dar frumooos!
  @Mihai: Cu plăcere! Urmăresc blogul/site-ul şi tare-mi mai place!
  @Gyerko Szabolcs- Laszlo: Păi eu ce zic, dacă mi-aş permite maşina aia, m-aş aştepta la un testdrive gratis. De ce ar vrea cineva să câştige un testdrive?
  @Mama si iubita: Mwahahahaha!

 4. Foarte faina cafeneaua dar mie parca imi tot vine sa ma asez cumva intr-o rână, s[ ajung cu picioarele pe podea. Ca sa vezi ce inseamna sa scoti cetateanul din coordonatele lui spatiale :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.