Doar o vorbă să-ţi mai spun…

…despre întâlnirea bloggerilor din Timişoara şi acţiunea „Verde pentru biciclete”. Ştiu că am scris cam multe posturi despre Timişoara, dar ce să-i faci dacă n-am mai fost în oraşul meu natal de patru ani şi l-am regăsit mai frumos decât mă aşteptam?

Sebi a făcut o „prezentare cu suflet” a acţiunii Verde pentru biciclete. Mi se pare că i-a plăcut Timişoara exact atât cât mi-aş fi dorit eu, adică foarte mult. Atât de mult, încât probabil că atunci când „creştem mai mari” ne vom muta acolo. Ştiu că am zis că m-aş muta şi-n Cluj; nu mă văd îmbătrânind în Hunedoara, aşa că Timişoara este primul pe lista oraşelor în care m-aş muta, iar Clujul, pe locul al doilea. În altă ordine de idei, eu am dormit toată ziua şi cam toată lumea a pus filmuleţul lui Sebi pe bloguri. Dar dacă nu l-aţi văzut, click aici.

Tiberiu Lovin zice că sunt „fotograful suspect”, care a făcut sute de poze şi a postat doar două. Aşa fac eu, Tibi draghe, dar măcar de data asta am o scuză: multe dintre poze le-am făcut cu camera lui Răzvan, iar el le-a „urcat” pe Picasa.

Piticu a făcut şi el un foarte fain filmuleţ cu ceea ce s-a văzut de pe margine, el neştiind să meargă pe bicicletă – dacă mai vine în vest, îl învăţăm noi!

Tomata cred că a pus link-uri către toată lumea. Întotdeauna după ce se întâlnesc mai mulţi bloggeri, de exemplu când ne duce Călin în Bulgaria, există un blogger mai harnic care pune pe blog link-urile tuturor participanţilor, după care toţi ceilalţi, mai leneşi, le copiază de acolo şi le pun pe blogurile lor. Aşa a fost Tomata cea mai harnică bloggeriţă, chiar dacă nu a scris prima despre întâlnirea bloggerilor.

Eu vreau să le mulţumesc tuturor pentru primirea frumoasă; n-o să copiez toate link-urile, pentru că nu am stat de vorbă chiar cu toată lumea şi nu vreau să-i las pe unii dintre bloggeri „pe dinafară”, adică fără două cuvinte în dreptul lor. O s-o fac atunci când îi voi cunoaşte mai bine şi vom fi povestit câte ceva; totuşi, nu pot să nu-i menţionez pe cei cu care am interacţionat ceva mai mult:

 • Ovi Sîrb şi a lui Corina, superbi ca-ntotdeauna. Pentru un articol cu iz de Timişoara, daţi musai un click aici
 • Lilişor şi Siropel, că mi-s dragi
 • Nebu, pe care o văd tot mai des în ultima vreme, şi tare mă bucur
 • Alex şi Casandra – cu ei am stat la bere când ne-am întors de la film
 • pe Dojo aşteptam de mult s-o cunosc, din păcate eu eram prea obosită, ea se grăbea acasă şi toată lumea avea ceva de povestit cu ea
 • pe Tudor „Revine” Sîrb nu l-aş fi crezut că-i fratele lui Ovi, dar l-am auzit vorbind şi m-am liniştit. Sunt fraţi şi sunt simpatici amândoi.
 • se pare că Anca, prietena Sîrbului ceva mai puţin cunoscut din blogosferă de mai sus, este hunedoreancă. Anca, pentru mine contează doar aceia dintre bloggeri care au venit la întâlnire. Nu am decretat eu brusc că ceilalţi ar fi irelevanţi ori neimportanţi, pur şi simplu, pentru mine doar voi contaţi. Dacă te uiţi la comentariile de pe blogul vostru, ăla pentru care s-a certat lumea, o să înţelegi de ce am afirmat asta. ;)
 • Anda este născută în 9 octombrie, la fel ca mine şi Andreea, şi poartă ochelari. ŞI dacă nu-mi era atât de somn, cred că m-aş fi simţit mai puţin stingheră şi-aş fi stat mai mult la poveşti cu ea; recuperăm data viitoare!
 • Raul se lăuda că-i mai rău decât Sebi al meu. Hihi, asta până când a venit şi Sebi la masă şi l-am pârât. Atunci, Raul a zis că de fapt e doar la fel de rău ca şi Sebi, nu mai rău
 • pe Richie îl ştiam de la Arsenal Park
 • după ce l-am cunoscut pe Răzvan, i-am furat camera foto şi mi-am făcut de cap. Câteva zeci de cadre mai târziu, Răzvan mi-a făcut şi mie o poză; atunci mi-am dat seama cât m-au înjurat cei cărora le-am băgat eu blitzul în ochi. Îmi cer scuze, oameni buni!
 • Raka avea un tricou foarte fain, pe care scria „I know HTML”, unde HTML vine de la how to meet ladies
 • n-am pe cine să întreb acum, dar cred că Petre este cel cu care am stat de vorbă destul de mult, alături de Andreea, tata şi… of! nu mai ştiu cine era pe acolo, cu toate că nu am băut decât cola
 • când am făcut cunoştinţă cu Daciana şi mi-a spus că ştie de blogul meu de la mama, am ştiut că-i vorba despre DacianaDax. Mi-a spus că mama m-a lăudat, că a vorbit foarte frumos despre mine, că-i mândră de mine. Of, mama! Vezi cum aflu tot?
 • despre Bloo citisem pe celelalte bloguri ale timişorenilor. Nu o cunoşteam personal, dar ea a fost foarte drăguţă şi m-a surprins când mi-a dăruit un pix cu Disney. Mulţumesc!
 • Lucian n-a fost de faţă duminică, atunci când am plecat să mă plimb prin mall. Dar mi-a arătat fularul lui alb, de „coca”, ca să nu mă mai supăr pe el când mă strigă „pitzi”.
 • să nu-l uităm pe bloggerul Emil Cristescu, fără de care întâlnirea noastră nu ar fi fost posibilă.

Pozele făcute de mine la Restaurantul Timişoara şi apoi la Hotel Timişoara:

Şi miliardele de poze despre care vorbea Tibi:

9 thoughts on “Doar o vorbă să-ţi mai spun…”

 1. Am înţeles şi chiar mă bucur că mi-ai dat o replică. Sper să nu crezi că am fost răutăcioasă, departe de mine gândul, doar că aşa cum mie mi-a sunat prost(o fi felul în care te-ai exprimat, o fi felul în care am înţeles eu) putea suna multora. Mă bucur că am clarificat. :)

 2. Hehe, chiar nici eu n-am prea socializat la intalnirea asta… dar eram un pic moarta de la raceala/febra/caldura din sala.
  Oricum, ma bucur ca te-am cunoscut :D si da, da, vorbim next time!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.