„Domestic” vine la Deva

Filmul DomesticNoi, hunedorenii, n-avem parte de prea multe evenimente culturale. Da’ şi când avem… avanpremieră naţională!

Prima proiecţie cu public din ţară a filmului „Domestic” are loc, vineri seara, la Teatrul de Artă din Deva – oraşul natal al regizorului. La eveniment vor fi prezenţi Adrian Sitaru şi actori din echipa „Domestic”.

Din 22 martie, „Domestic” va putea fi văzut în toate cinematografele din România, iar până atunci comedia va avea proiecţii speciale la Sibiu [16 martie] şi la Bucureşti [18 martie]. Premiera oficială a filmului are loc pe 21 martie, în Capitală.

Dar până atunci, o să-l putem vedeam la Teatrul de Artă Deva, vineri, 15 martie, de la ora 19.

Revin cu impresii după.

UPDATE: un comunicat de presă – „Domestic” ramane la Deva!

Centrul Cultural „Dragan Muntean” Deva multumeste spectatorilor pentru prezenta in numar mare la proiectia celor 4 scurtmetraje ale regizorului Adrian Sitaru.

Vestea buna este ca practic toate biletele pentru premiera nationala a lungmetrajului „Domestic”, din data de 15 martie, h. 19.00, de la Teatrul de Arta, au fost vandute!

Vestea proasta este ca practic toate biletele pentru premiera nationala a lungmetrajului „Domestic”, din data de 15 martie, h. 19.00, de la Teatrul de Arta, au fost vandute!

Ca urmare a cererii mari de bilete, din pacate imposibil de onorat, echipa filmului „Domestic” si regizorul Adrian Sitaru doresc sa ofere publicului din Deva posibilitatea de a vedea filmul. In zilele de 20, 22 si 23 martie, filmul „Domestic” va rula la Sala mica a Centrului Cultural „Dragan Muntean” din Deva, de la ora 19.00. Biltele se pot cumpara in avans de la casierie sau la intrarea la spectacol, in limita locurilor disponibile. Pret bilet – 5 lei.

1 thought on “„Domestic” vine la Deva”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.