Două produse organice „delicioase”, cu portocale

i+m gel de duş şi loţiune de corp

De când am început să folosesc produsele naturale de la Organique, m-am îndrăgostit de-a dreptul de câteva dintre ele. Am tot amânat să scriu pe blog despre ele şi să le laud [pentru că majoritatea chiar merită], dar gata, azi vă povestesc despre două dintre ele.

Gel de duş relaxant wellness cu portocale şi vanilie şi Loţiune de corp relaxantă wellness cu portocale şi vanilie, de la i+m.

Ambele îmi plac pentru că miros demenţial; nu vă pot descrie mirosul, dar vă puteţi imagina cum miros nişte produse organice, naturale, cu portocale şi vanilie? Toate produsele organice au un miros specific, pe care din nou nu ştiu să-l descriu. Miros a natural, cumva, a amestecuri de ierburi şi uleiuri naturale.

Gelul de duş are o consistenţă cremoasă, curăţă binişor şi lasă pielea catifelată, iar loţiunea de corp este pur şi simplu de vis. După designul etichetei, n-ai zice că în sticlă vei găsi un produs atât de bun şi care miroase atât de fain, dar pe cuvânt că e cea mai mişto loţiune de corp pe care am folosit-o vreodată. Merge foarte bine şi pe mâini, înlocuieşte cu succes orice cremă specială pentru mâini şi faptul că e făcută doar din ingrediente naturale mă face să o folosesc cu încredere. 

Despre gelul de duş, pe site-ul Organique scrie aşa: uleiul de jojoba, cu efecte emoliente, previne uscarea exagerată a pielii. Uleiul natural de morcovi hrăneşte celulele epiteliale cu vitamine şi favorizează regenerarea celulară. Agenţii tensio-activi delicaţi, foarte bine suportaţi de către piele, curăţă cu blândeţe şi fac acest gel compatibil cu orice tip de piele; gelul poate fi folosit zilnic. Valoare pH 5-6.

Loţiunea de corp: uleiurile de jojoba şi de midgale favorizează cu blândeţe emolierea pielii şi conferă acesteia elasticitate. Uleiul de arnică susţine echilibrarea naturală a pielii, iar extractul de ginko şi vitamina E procesele de regenerare ale pielii. Din aceste motive, loţiunea de corp Body Relax cu portocale şi vanilie este potrivită şi pentru îngrijirea pielii după expunerea la soare. Sunt cam scumpuţe, dar credeţi-mă că fac toţi banii!

Şi dacă portocalele nu vă plac, puteţi încerca gelul de duş şi loţiunea de corp cu grapefruit sau gelul de duş şi loţiunea de corp cu argan şi shea. Nu le-am testat, dar îmi închipui că sunt la fel de bune, diferenţa constând în aromă şi efectele asupra pielii.

2 thoughts on “Două produse organice „delicioase”, cu portocale”

  1. „După designul etichetei, n-ai zice că în sticlă vei găsi un produs atât de bun şi care miroase atât de fain”

    adica ce are eticheta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.