Două reclame stupide văzute prin Cluj

Prima trona pe un panou aşezat pe Polus Center şi-i îndeamnă pe copii să fie mai tari, adică la fel ca şi colegii lor de bancă. „Fii mai tare ca şi colegul de bancă” nu-i acelaşi lucru cu „Fii mai tare decât colegul de bancă”. Şi-apăi decât să te prezinţi la client cu un slogan ca „rechizite îndrăgite”, mai bine-o laşi naibii de meserie şi te duci să vinzi aripioare picante la KFC [„not that there’s anything wrong with it”].

rechizite indragite

Cea de-a doua era lipită pe un autobuz. Ce-am înţeles eu din reclama asta este că familia ta merită mai mult decât să doarmă pe iarbă. Aşa că dacă le găseşti [membrilor familiei tale] patru pereţi şi-un acoperiş , cumpără şi o centrală Immergas şi seteaz-o la 70 de grade Celsius. Îţi vor fi recunoscători.

familia ta merita sa nu mai doarma in aer liber

10 thoughts on “Două reclame stupide văzute prin Cluj”

  1. se mai intampla, sa nu fim acum carcotasi. la urma urmei, important este ca reclama sa-i aduca firmei vanzari mai mari. te-ai gandit ca este posibil sa fie facuta intentionat? unele agentii se inteleg cu clientii in aceasta privinta :) si da, unii clienti vor reclama. nu conteaza ce fel de reclama. negativa sau pozitiva. in privat iti pot da si un exemplu. e o firma din retail mare din romania.

  2. am si eu o intrebare care e pe lg subiect.de ce atunci cand iti faci un cont nou trebuie sa tastezi parola noua(asta inteleg,e normal)dar dupa trebuie sa retastezi parola..ca eu nu m-am prins.

  3. cat timp am fost in Piatra Neamt trebuia sa fac o poza la reclamele de acolo, dar uitasem, trebuie sa le vezi, ce reclame fac la wc-uri :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.