Două reclame stupide văzute prin Cluj

Prima trona pe un panou aşezat pe Polus Center şi-i îndeamnă pe copii să fie mai tari, adică la fel ca şi colegii lor de bancă. „Fii mai tare ca şi colegul de bancă” nu-i acelaşi lucru cu „Fii mai tare decât colegul de bancă”. Şi-apăi decât să te prezinţi la client cu un slogan ca „rechizite îndrăgite”, mai bine-o laşi naibii de meserie şi te duci să vinzi aripioare picante la KFC [„not that there’s anything wrong with it”].

rechizite indragite

Cea de-a doua era lipită pe un autobuz. Ce-am înţeles eu din reclama asta este că familia ta merită mai mult decât să doarmă pe iarbă. Aşa că dacă le găseşti [membrilor familiei tale] patru pereţi şi-un acoperiş , cumpără şi o centrală Immergas şi seteaz-o la 70 de grade Celsius. Îţi vor fi recunoscători.

familia ta merita sa nu mai doarma in aer liber

Dacă ai găsit o greșeală de redactare, mi-o poți semnala selectând textul cu pricina și apăsând Ctrl+Enter. Mulțumesc!

10 thoughts on “Două reclame stupide văzute prin Cluj”

  1. se mai intampla, sa nu fim acum carcotasi. la urma urmei, important este ca reclama sa-i aduca firmei vanzari mai mari. te-ai gandit ca este posibil sa fie facuta intentionat? unele agentii se inteleg cu clientii in aceasta privinta :) si da, unii clienti vor reclama. nu conteaza ce fel de reclama. negativa sau pozitiva. in privat iti pot da si un exemplu. e o firma din retail mare din romania.

  2. am si eu o intrebare care e pe lg subiect.de ce atunci cand iti faci un cont nou trebuie sa tastezi parola noua(asta inteleg,e normal)dar dupa trebuie sa retastezi parola..ca eu nu m-am prins.

  3. cat timp am fost in Piatra Neamt trebuia sa fac o poza la reclamele de acolo, dar uitasem, trebuie sa le vezi, ce reclame fac la wc-uri :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.