Ultima zi la Cluj

Trebuia sa fi scris mai mult despre cum a fost la Festivalul International de Film Comedy Cluj, dar n-am prea avut cand. Ieri am incheiat ziua cu cheful din Euphoria, iar azi, dupa gala de inchidere si receptie ne-am „trezit” in camera Nasului, impreuna cu Siropel, Lili si Nebuloasa.

Muficii au dormit ca porcii si n-au vrut sa mearga la nici un film, pe motiv ca nu au primit badge-uri de invitati. Ca sa vedeti ce mofturi de vedete pot sa aiba niste jucarii de plus!

Oricum, daca nu am avut timp sa scriu pe blog despre Comedy Cluj, inseamna ca am avut ce face, deci n-am apucat sa ma plictisesc – nici macar de camera de hotel de cinci stele in care am stat. Si-as mai fi stat, dar maine dimineata, foarte devreme, adica pana la 12, trebuie s-o eliberam.

Poze de la gala o sa va arat spre seara, dupa ce ajung acasa.

P.S. Mie asa de mult imi place Clujul, incat m-as muta aici. Stie cineva un job bine platit si pe care as putea sa-l fac eu? :D

11 thoughts on “Ultima zi la Cluj”

  1. Mda… chiar asa… dupa ce el a fost dragut si te-a luat cu el la Cluj in conditiile in care Sebi te lasase acasa… tu sa-l faci jucarie de plus.

    SA-TI FIE RUSINE! :P

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.