Dove Hair Minimising promite un păr mai fin… la subraţ

dove hairminimising Am primit de la Dove, „în teste”, două deodorante noi, care încă nu s-au lansat pe piaţa din România. Noua gamă se numeşte Hair Minimising şi cele două deodorante au arome diferite: Nature Fresh – aşa cum îi spune şi numele, este fresh, cu un miros apropiat de lămâia verde, şi a devenit preferatul meu – şi Wild Rose – ceva mai dulce, a ajuns, bineînţeles, la mama, că ei îi plac dulcegăraiele şi pe pielea ei miros chiar frumos parfumurile ceva mai dulci. Eu sunt cu astea fresh.

Ce înseamnă hair minimising? Păi, înseamnă că reduce vizibilitatea firului de părÎn urma utilizării regulate, firul de păr este mai fin, mai subţire şi deci mai uşor de înlăturat. În doar câteva săptămâni, pielea de la subraţ devine şi ea mai catifelată pentru un timp mai îndelungat. Deci nu, Dove Hair Minimising nu încetineşte creşterea firului de păr, ci îl face mai puţin observabil, ceea ce poate duce la epilări mai rare.

Vestea bună este că Dove Hair Minimising acţionează indiferent că obişnuiesti să te epilezi cu ceară, lamă sau cremă depilatoare, însă acţionează în perioada dintre epilări. Nu este anti epilare, nu o înlocuieşte, ci doar contribuie la diminuarea vizibilităţii firului de păr, pe care-l face mai subţire şi mai moale.

Spre norocul meu, nu sunt foarte păroasă. Mai ales la subraţ, mă pot lăuda cu păr puţin şi fin. Mă rog… asta în teorie, pentru că nu l-am mai întâlnit de prin clasa a IX-a. Dar aveam o prietenă care încă de la 14 ani avea o adevărată pădure la subraţ şi chiar dacă se epila, în două zile se vedeau deja rădăcinile groase şi „nervoase”. Ei sigur i-ar prinde bine un deodorant Dove care să facă minuni. Adică să-i subţieze firul de păr. :D

Iată şi „povestea oficială” a celor două arome:

Wild Rose: parfumul poate fi descris ca având note florale, fructate şi mosc. Altfel spus, prospeţimea sa iniţială este spumoasă, dar florală, cu note de frezie. În afară de aceasta, mai apar şi note de ghimbir şi fructe ca pară şi măr. Pe măsură ce parfumul se „aşază”, se simt note de iasomie, lăcramioară, trandafir şi piper roz. În cele din urmă, se disting notele de bază de chihlimbar, lemn de cedru şi mosc. Toate aceste note de parfum se amestecă într-o combinaţie feminină cu adevarat unică.

Nature Fresh: parfumul poate fi descris ca având note florale, fructate şi verzi. Altfel spus, prospetimea sa iniţială este cea a citricelor, cu note de bergamotă şi lămâie. Pe măsură ce parfumul se „aşază”, apar şi alte note: de bujor, frezie şi magnolie, cu aspecte fructate, cum ar fi fructe de pădure, pară şi piersică. În cele din urmă, apar şi notele de bază, care conţin mosc şi chihlimbar. Toate aceste note de parfum se amestecă într-o combinaţie foarte proaspată şi naturală.

5 thoughts on “Dove Hair Minimising promite un păr mai fin… la subraţ”

  1. L-as incerca eu pe unul (care e mai putin dulce si mai natural).
    Motivul principal ar fi altul – de 10 ani nu pot folosi decat ladyspeedstick (si nici macar mennen sau ala cu gel nu merg). Si da, am incercat si mennen ca voiam sa schimb parfumul.
    Fac alergie la orice deodorant cu pulverizator si la toate deo-roll urile incercate pana acum, mai putin la sapunelul lady speed stick. Daca nu vrea nimeni, as vrea sa incerc eu unul. De cand am ramas insarcinata cu baiat au luat-o si hormonii aiurea si se pare ca as putea sa-l testez si pentru ce e el facut de fapt…desi ma indoiesc ca ar ajuta cumva… rezultate nu-ti pot comunica decat dupa ce nu mai alaptez, deocamdata inca e necesar lapticul meu la puisor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.